Γιορτή Θηλασμού για 9η χρονιά στη Λάρισα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2018 15:29

Γιορτή για τον μητρικό θηλασμό με σκοπό την υποστήριξη, την ενημέρωση και την εξοικείωση της κοινωνίας με την εικόνα της μητέρας που θηλάζει, διοργανώνει η «Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Προστασίας της Μητρότητας Λάρισας», στο πλαίσιο της Εβδομάδας Θηλασμού 1-7 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, στον προαύλειο χώρο του «Μύλου του Παππά».

Η «Ομάδα Μητρικού Θηλασμού Λάρισας» καλεί θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, φίλους και συγγενείς, όλους όσοι στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό ή απλά θέλουν να ενημερωθούν, να είναι εκεί για να γιορτάσουν την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2018. Το σύνθημα για το 2018 είναι «Θηλασμός: θεμέλιο ζωής».
Στην εκδήλωση θα καταμετρηθούν όσες θηλάζουσες παρευρεθούν είτε θηλάσουν είτε δε θηλάσουν κατά τη διάρκειά της, καθώς τα μωρά που θηλάζουν το κάνουν ελεύθερα τη στιγμή που το χρειάζονται, χωρίς ωράριο ή πρόγραμμα.
* Η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού-World Breastfeeding Week (WBW) γιορτάζεται κάθε 1-7 Αυγούστου από το 1992 (στην Ελλάδα κάθε 1-7 Νοεμβρίου) από υποστηρικτές του θηλασμού σε πάνω από 170 χώρες. Εγκρίνεται και υποστηρίζεται από τη UNICEF, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), τη Διεθνή Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και Υπουργεία Υγείας σε πολλές χώρες. Η Παγκόσμια Συμμαχία Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA) προβαίνει κάθε χρόνο σε μία σειρά προωθητικών δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την αξία του θηλασμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass