ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

«Σηκώνουν» εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2015 18:36

 

 

Με την απόσυρση ενός εγκαταλειμμένου αυτοκινήτου από την περιοχή του Φρουρίου ξεκινά από σήμερα τη δράση της η δημοτική αστυνομία Λάρισας. Οι 19 δημοτικοί αστυνόμοι θα αναλάβουν και τυπικά καθήκοντα από την ερχόμενη εβδομάδα αφού διευθετηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες, οπότε ένστολοι θα επιστρέψουν στους δρόμους δυο χρόνια μετά την κατάργηση του θεσμού.

Οι τελευταίες εκκρεμότητες (στολή κλπ) απασχόλησαν σύσκεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου Λαρισαίων Παν. Νταή και των δημοτικών αστυνόμων που σήμερα το πρωί ξεκινούν με τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα, λόγο για τον οποίο ο δήμος Λαρισαίων καλεί τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που τα έχουν εγκαταλείψει να τα απομακρύνουν από δημόσιους και δημοτικούς δρόμους ή κοινόχρηστους χώρους.

Οι δημοτικοί αστυνόμοι, τις προηγούμενες ημέρες προχώρησαν σε ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και το τηλεφωνικό κέντρο μέσω του οποίου οι συμπολίτες θα μπορούν να αναφέρουν περιστατικά στη δημοτική αστυνομία και παράλληλα, με την ένστολη παρουσία τους, θα έχουν τη δυνατότητα ελέγχου και βεβαίωσης παραβάσεων σε περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης, ξεκινώντας από τους πεζοδρόμους στο κέντρο της πόλης.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ

Με αφορμή το θέμα των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων ο Δήμος Λαρισαίων, με ανακοίνωσή του «ενημερώνει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τα αυτοκίνητα σε δημόσιους και δημοτικούς δρόμους, κοινόχρηστους χώρους, ιδιωτικούς χώρους χωρίς τη συγκατάθεση του κυρίου ή νομέα του χώρου, όπως τα απομακρύνουν από το σημείο της εγκατάλειψης.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των ιδιοκτητών με τα παραπάνω, ο Δήμος Λαρισαίων θα προβεί άμεσα με την αρμόδια υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας στην εκτέλεση και εφαρμογή των Νόμων και Διατάξεων όπως αυτοί ισχύουν σε κάθε περίπτωση (εντοπισμός- επικόλληση αυτοκόλλητου – περισυλλογή)

Θεωρούμε πως οι συμπολίτες θα ανταποκριθούν θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Λαρισαίων, με στόχο την καθαριότητα, την αναβάθμιση της αισθητικής και της λειτουργικότητας της πόλης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass