Συνέλευση συνταξιούχων για οργάνωση κινητοποιήσεων

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΕΚΛ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2018 16:24

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων ασφαλιστικών ταμείων νομού Λάρισας καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας.

Θέμα της συνέλευσης είναι η οργάνωση των επόμενων αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Θα παρευρεθεί και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας ο οργανωτικός γραμματέας Παναγιώτης Παλμος. «Πρέπει να δοθεί άλλη μια μαχητική απάντηση στην αντιλαϊκή, αντεργατική, αντισυνταξιουχική πολιτική της κυβέρνησης από τους συνταξιούχους στη συγκέντρωση που προγραμματίζεται στις 19 Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πάρουν μέρος συνταξιούχοι από Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη και στην πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα στις 15 Δεκέμβρη και στην πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου. Μπορούμε να τους σταματήσουμε μόνο αν δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ενός κινήματος που να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες. Να γεμίσουμε δρόμους και πλατείες, να πάρει το κίνημά μας μαζί με τα παιδιά μας, μαζί με την εργατική τάξη, έναν χαρακτήρα ανατροπής αυτής της πολιτικής που τσακίζει τη ζωή μας.

Επίσης καλούμε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση στις 14 του Νοέμβρη στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, γιατί ο αγώνας είναι κοινός και όλοι υποφέρουμε κάτω από την ίδια λογική που υπηρετούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass