Εργα της «Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου» στα Κυπαρίσσια

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2018 16:08

Την ολοκλήρωση των εργασιών που έγιναν σε κτίρια του οικισμού Κυπαρίσσια της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου του Δήμου Κιλελέρ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο δήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος με επιτόπου επίσκεψή του.

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν τόσο από την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» όσο και από υπεργολάβο στο ιατρείο αφορούν στην κατασκευή νέας στέγης, τοποθέτηση υδρορροών και ελαιοχρωματισμούς εξωτερικά και εσωτερικά, στην ανακαίνιση των δύο εξωτερικών τουαλετών (πόρτες, πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρίες και αξεσουάρ τουαλετών) και στην τοποθέτηση λαμαρίνας επί σιδηροκατασκευής.

Επίσης, κατασκευάστηκε νέα εξωτερική τουαλέτα στην εκκλησία (εκσκαφή για κατασκευή νέου βόθρου, κατασκευή κτιρίου από τσιμεντόλιθους, επιχρίσματα, ελαιοχρωματισμοί εξωτερικά και εσωτερικά, πόρτα, παράθυρο, πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρία και αξεσουάρ τουαλετών) και ελαιοχρωματίστηκε εξωτερικά το σχολικό κτίριο.

Άλλες εργασίες αφορούσαν στην τοποθέτηση νέας ενισχυμένης περίφραξης στην μία πλευρά, μήκους 40 μέτρων, περιμετρικά του σχολείου, στην αποκατάσταση πεζοδρομίων περιμετρικά του σχολείου επίσης, συνολικού μήκους 30 μέτρων και στην αποκατάσταση κατάπτωσης πρανούς πλησίον τεχνικού στην τοπική οδό Κυπαρίσσια-Μοσχοχώρι (μπάζωμα και σκυροδέτηση).

Ο δήμαρχος, ο οποίος συνοδευόταν στην επίσκεψή του στα Κυπαρίσσια από τους αντιδημάρχους Σ. Καλέτσιο και Αν. Ρεντζιά, τον πρόεδρο της ΤΚ Μοσχοχωρίου Δ. Κοτσιόπουλο και τη διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Δράσεων ΕΚΕ Ειρ. Ζαβρίδου της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», εξέφρασε την ικανοποίησή του για την περάτωση του έργου και για το επίπεδο της συνεργασίας με την εταιρεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass