Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο δικηγόρος Νίκ. Γάτσας στη θέση του Γ. Πασχόπουλου

Επίσημα θα οριστεί με απόφαση συνέλευσης μελών της παράταξης

Δημοσίευση: 05 Νοε 2018 22:10

«Πέρασε» και εγκρίθηκε από την Εκλογική Επιτροπή του συνδυασμού «Ολύμπου Πολιτεία» η μοναδική υποψηφιότητα του δημοτικού συμβούλου – δικηγόρου Νίκου Γάτσα ως επικεφαλής του συνδυασμού, στη θέση του πρ. δημάρχου Ελασσόνας Γιώργου Πασχόπουλου.

Σε συνάντηση, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στο ξενοδοχείο «ΔΙΑΣ» της Ελασσόνας, ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής – δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Νάνο η κατάθεση της συγκεκριμένης και μοναδικής υποψηφιότητας, αφού η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως επισήμανε ο πρώην επικεφαλής του συνδυασμού και πρ. δήμαρχος Ελασσόνας Γ. Πασχόπουλος θα ακολουθήσει ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συνδυασμού με τα μέλη των συνδυασμών του 2010 και του 2014 και με την παρουσία μελών και φίλων, προκειμένου να ληφθεί και επίσημα η απόφαση για τον νέο επικεφαλής, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Η συγκεκριμένη Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του κέντρου «HAMOS PLACE» (των αδελφών Χάμου), στην Ελασσόνα.

Παίρνοντας τον λόγο ο μοναδικός υποψήφιος Νίκος Γάτσας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Εκλογική Επιτροπή για το κύρος με το οποίο περιέβαλε την όλη διαδικασία, ανταποκρινόμενη στον ρόλο της. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχό μας Γιώργο Πασχόπουλο, που αποτελεί παράγοντα σταθερότητας για τον συνδυασμό μας. Επιφυλάσσομαι να καταθέσω τις σκέψεις μου στη Γενική Συνέλευση του συνδυασμού μας και ελπίζω στην εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος στο πρόσωπό μου».

Τα μέλη της παράταξης που πρότειναν τον κ. Γάτσα ως αντικαταστάτη του κ. Πασχόπουλου είναι οι:

Βαρσάμης Μιλτιάδης, οικονομολόγος MSc, υπάλληλος Γ.Λ.Κ.

Γεωργιόπουλος Αθανάσιος, πολιτικός μηχανικός

Γκανάτσιος Ανδρέας, εκπαιδευτικός, υπεύθυνος ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας

Βαρυτιμίδου Βασιλική, ιδιωτική υπάλληλος

Μουσιός Κωνσταντίνος, τεχνολόγος μηχανικός

Λέτσιος Δημήτριος, εκπαιδευτικός Α/βάθμιας Εκπαίδευσης

Παπαδόπουλος Δημήτριος, πολιτικός μηχανικός

Καραμήντζας Γεώργιος, ιατρός - χειρουργός ΩΡΛ

Παπαδοπούλου Ιωάννα, οικονομολόγος - λογίστρια

Αγοράστης Αθανάσιος, δικηγόρος

Πατούνας Χρήστος, δικηγόρος PhD

Τέλος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Νίκος Γάτσας τόνισε: «Η φιλοσοφία της παράταξης είναι να προχωρήσουμε σε συνεργασίες. Θα υπάρξει προς όλους τους χώρους προσέγγιση, για να δημιουργηθεί μια ενωτική κίνηση για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Ελασσόνας. Θέλουμε να έχουμε την εντολή από τη Γενική Συνέλευση, ώστε να προχωρήσουμε σε διεργασίες και με τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και με ανεξάρτητους πολίτες».

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα