Ενθρονίζεται ο νέος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 15:12

Πρόσκληση προς όλο το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου να βρίσκεται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 10:45 π.μ. στην Κεντρική πλατεία Λαρίσης για την άφιξη του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερώνυμου απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωσή της έχει ως εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά αναγγέλλουμε το γεγονός της Ενθρονίσεως του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιερώνυμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Ας βρεθούμε όλοι στις 10:45 π.μ. στην Κεντρική πλατεία Λαρίσης για την άφιξη του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου ώστε εν συνεχεία να τον συνοδεύσουμε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, όπου θα λάβει χώρα η τελετή ενθρονίσεώς του, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, πλειάδος αρχιερέων, κληρικών και μοναχών, των αρχών και του φιλοχρίστου λαού. Αμέσως μετά το πέρας της ενθρονίσεως, ο νέος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει Τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου. Την επομένη της ενθρονίσεως, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιερώνυμου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. ο νέος Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί τις συγχαρητήριες ευχές όλων μας στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Λαρίσης, επί της οδού Ιωαννίνων 3».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass