Eναρξη Σχολής Γονέων στον Αγιο Αχίλλιο

Δημοσίευση: 07 Νοε 2018 16:00

Ξεκίνησαν την Κυριακή (4 Νοεμβρίου) οι ομιλίες στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων -"Διάλογος με τους συζύγους και τους γονείς", στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Η πρώτη ομιλία που έκανε ο υπεύθυνος της προσπάθειας π. Ραφαήλ θίγοντας διάφορες πτυχές του γάμου και της οικογένειας, προμηνύοντας και τα θέματα που θα αναπτυχθούν στις επόμενες ομιλίες, ανέφερε τα εξής: Όλοι δεχόμαστε ότι στις μέρες μας ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας περνάει κρίση και υποβαθμίζεται και μάλιστα με τη σφραγίδα του νόμου: Σύμφωνο συμβίωσης και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλαγή φύλου κ.λπ. Τα διαζύγια από τη μια αυξάνονται αλματωδώς και από την άλλη όλο και πιο δύσκολα αποφασίζουν οι νέοι άνθρωποι να έρθουν «εις γάμου κοινωνίαν». Ως Εκκλησία έχουμε πολύ πόνο για τα προβλήματα αυτά και μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και ποιμαντική ευθύνη πώς θα τα λύσουμε και με ποιον τρόπο θα βοηθήσουμε τους νέους μας να κάνουν έναν επιτυχημένο γάμο και μια ευλογημένη οικογένεια».

Οσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση άκουσαν ενδιαφέροντα πράγματα που έγιναν αφορμή για τον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, ενώ η επόμενη συνάντηση-ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass