Τα κρητικά προϊόντα περιμένουν τους Λαρισαίους

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2018 15:15

Πρόσκληση στους Λαρισαίους να επισκεφτούν τη 12η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση και Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου από σήμερα 7 έως 11 Νοεμβρίου, απηύθυναν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διοργανωτές.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας, ο διοργανωτής της έκθεσης και περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης κ. Νεκτάριος Σερμάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Γιώργος Λαδόπουλος μίλησαν για την έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν παραδοσιακά προϊόντα, άριστης ποιότητας από όλη την Κρήτη.

Ο κ. Μπουτίνας επισήμανε για την έκθεση ότι πρόκειται για μία μεγάλη συνάντηση παραγωγών και πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάντα στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες.

Ο κ. Λαδόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους της έκθεσης που είναι, εκτός από την προβολή των παραγωγών, η προώθηση δράσεων και η δημιουργία αμφίδρομων σχέσεων των δύο περιοχών. Χαρακτήρισε δε τα κρητικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας, καλώντας τους επισκέπτες της Έκθεσης να το διαπιστώσουν και να τα γνωρίσουν από κοντά, ερχόμενοι σε επαφή απευθείας με τους παραγωγούς τους.

Ο κ. Σερμάκης τέλος δήλωσε χαρούμενος καθώς η έκθεση έρχεται στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δημιουργηθούν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των παραγωγών. Κάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί την έκθεση και να απολαύσει τα κρητικά προϊόντα. Πρόκειται για εξαιρετικά τοπικά προϊόντα όπως λάδι, προϊόντα ελιάς, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, μέλι, βότανα, γλυκά, καραμελωμένους καρπούς, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, προϊόντα ντομάτας, προϊόντα σαλιγκαριού, προϊόντα σοκολάτας, σοκολατάκια με ελιά, μπάρες δημητριακών, σάλτσες, ταχίνι, λουκούμια, παστέλια, τυροκομικά από γάλα βουβαλιού, σοκολάτα και μερέντα από χαρούπι, σφακιανόπιτες, καλιτσούνια, κοσμήματα και χειροποίητες κατασκευές, καλλυντικά, αιθέρια έλαια, σαπούνια, αρώματα, αλόη και άλλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass