Κοινό ψηφοδέλτιο για την κεντροδεξιά όπως στη Λάρισα..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΤ. ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΚΟΚΟΥΡΑ, ΖΙΑΓΚΑ, ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2018 22:25

Στα βήματα των Λαρισαίων αυτοδιοικητικών που προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, σε ό,τι αφορά στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, προχωρά ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Σπανογιάννης.

Ο κ. Σπανογιάννης εδώ και μήνες κατέθεσε την υποψηφιότητά του στη ΝΟΔΕ Λάρισας και από εκεί στα κεντρικά του κόμματος, στην Αθήνα και τη δημοσιοποίησε με δήλωσή του στην «Ε».

Σήμερα ο κ. Σπανογιάννης με δήλωσή του σημειώνει ότι μετά από μια μακριά περίοδο περισυλλογής και περίσκεψης, θεωρεί σωστό και ωφέλιμο για την παράταξη της Ν.Δ. Τυρνάβου να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της πρότασής του, την οποία καιρό τώρα επεξεργάζεται, για να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Αναλυτικότερα στη δήλωσή του ο κ. Στ. Σπανογιάννης σημειώνει:

«Προτείνω, στα πρότυπα της Λάρισας, να αρχίσει ένας ειλικρινής διάλογος μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων που προέρχονται από τον χώρο της κεντροδεξιάς, χωρίς αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα, για να βρεθεί ένας κοινός τόπος που θα οδηγήσει και στη συγκρότηση ενός ενιαίου και κοινού ψηφοδελτίου.

Πιστεύω ότι με την πρότασή μου αυτή εκφράζω τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κεντροδεξιών ψηφοφόρων, οι οποίοι δεν αντέχουν να μείνουν και πάλι με τη γεύση της ήττας στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ο κόσμος της Ν.Δ. διψά για τη νίκη και όποιος του τη στερήσει θα είναι καταδικασμένος στη συνείδηση των αγνών ψηφοφόρων της παράταξης.

Καλώ, συνεπώς, τον κ. Ζιάγκα, τον κ. Κόκκουρα και τον κ. Ροντούλη να αποδεχτούν δημόσια την πρόταση συνάντησης των τεσσάρων που τους απευθύνω, προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης που θα οδηγήσει σε ένα και μόνο ψηφοδέλτιο νίκης. Προσωπικά δηλώνω ότι δεν έχω καμία ιδιοτέλεια και είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε έναν τίμιο και ειλικρινή διάλογο για το καλό του Τυρνάβου και της Παράταξης. Άλλωστε στο παρελθόν εκδήλωσα την πρόθεση να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου, για να συμβάλλω έμπρακτα στην ενότητα της Παράταξης, και έτσι θεωρώ την παρούσα πρότασή μου ως έμπρακτη απόδειξη των τότε προθέσεών μου, τις οποίες έχω ακόμη ως βασικό κίνητρο των δικών μου ενεργειών.

Πιστεύω πως τις ίδιες προθέσεις ενότητας έχουν και οι άλλοι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι. Όλοι αισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και της ευθύνης που έχουμε έναντι των ψηφοφόρων. Αν κάποιος όμως δεν μπορεί να αντιληφθεί τα αυτονόητα αυτά πράγματα, τότε ας μείνει μόνος και έρμος και ας κουβαλά αποκλειστικά την ευθύνη της διάσπασης. Ο κόσμος της Παράταξης θα τον καταδικάσει και θα τον μαυρίσει μαζικά.

Οι εξελίξεις στη Λάρισα μας έδειξαν τον δρόμο. Περιμένω τις δημόσιες απαντήσεις των τριών άλλων υποψηφίων, για να κριθούμε όλοι από τον κόσμο που πιστεύει σε μας. Δεν ξέρω αν ο προτεινόμενος διάλογος θα φέρει αποτελέσματα, ένα όμως είναι σίγουρο: οι μάσκες θα πέσουν και όλοι θα δουν ποιοι πραγματικά μοχθούν για την περιβόητη ενότητα και ποιοι την επικαλούνται μόνο στα λόγια, χωρίς να προχωρούν σε πράξεις».

Και ο κ. Σπανογιάννης καταλήγει: «Περιμένω την απάντησή σας κ. Κόκκουρα. Περιμένω την απάντησή σας κ. Ροντούλη. Περιμένω την απάντησή σας κ. Ζιάγκα».

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass