Σύντομα η διανομή προϊόντων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2018 16:50

Συνάντηση για την έναρξη των εργασιών της Τράπεζας Τροφίμων πραγματοποιήθηκε προ ημερών στη Λάρισα, στο «Κτήμα Ευκαρπία», παρουσία των εκπροσώπων της Τράπεζας Τροφίμων κ.κ. Παναγή Βουρλούμη και Δημήτρη Νέντα και σύσσωμου του Δ.Σ. της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν τα επόμενα βήματα και οι οργανωτικές διεργασίες που θα επακολουθήσουν ώστε σύντομα να ξεκινήσει η διανομή προϊόντων σε ευπαθείς ομάδες σε όλη τη Θεσσαλία. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες σχέδιο δράσης με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων ενώ θα γίνει και παρουσίαση όλων των εταιρειών που στηρίζουν το εγχείρημα.

Όπως ανακοινώθηκε «η Τράπεζα Τροφίμων είναι το πρώτο κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Τραπεζών Τροφίμων Ευρώπης, που αριθμεί 344 Τράπεζες Τροφίμων σε 23 χώρες της Ευρώπης. Για την εκπλήρωση του σκοπού της συγκεντρώνει δωρεάν τρόφιμα, αναψυκτικά και είδη καθαριότητας από εταιρείες και ιδιώτες, τα οποία στη συνέχεια τα μοιράζει δωρεάν σε φορείς και ιδρύματα (οίκους ευγηρίας, ορφανοτροφεία, κλπ) και συσσίτια αστέγων – απόρων οι οποίοι τα έχουν απόλυτη ανάγκη. Βασικό ρόλο στη λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων παίζουν οι Εθελοντές που διαθέτουν τον χρόνο τους με αγάπη και ανιδιοτέλεια».

Το πρώτο Δ.Σ. της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας αποτελείται από τους Φωτεινή Μπλιάτσιου (πρόεδρο), Θανάση Παιδή, Σάκη Κακαδιάρη, Κατερίνα Ιντζέ, Σαματιανή Τοπούζα, Σταματία Κοντονάσιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass