Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Γι’ αυτό κατήγγειλα τον πατέρα μου…»

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ 87ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 180.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2018 22:05

Μπερδεμένη, όσο και η ίδια η υπόθεση, ήταν η κατάθεση της κόρης του 87χρονου που φέρεται ότι χτύπησε, σκότωσε και πέταξε σε κάδο 6 κουταβάκια αλλά συνελήφθη μετά από καταγγελία της ίδιας του της κόρης για να του επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ.

Χθες ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης που συνέβη σε χωριό των Φαρσάλων και απασχόλησε έντονα τις φιλοζωικές οργανώσεις. Το δικαστήριο όμως αποφάσισε να διακόψει για αύριο Παρασκευή διατάζοντας την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του κατηγορούμενου για να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση της ψυχικής του υγείας, η οποία ειπώθηκε πως έχει επιδεινωθεί σε επίπεδο αντίληψης κινήσεων μετά από επέμβαση που έγινε προ ετών.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας κατέθεσε η κόρη του ηλικιωμένου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «κάποιες φορές τάιζε σκυλιά. Τώρα όμως είδα τα κουτάβια στον κάδο. Δεν είδα να τα σκοτώνει αλλά να τα χτυπάει».

Για την κατάσταση της υγείας του είπε «παίρνει φάρμακα. Όταν σκότωσε τα σκυλιά δεν νομίζω να αντιλαμβανόταν τι έκανε. Χάνεται μερικές φορές. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλά. Εκεί που θυμάται, εκεί ξεχνάει».

Για τη σχέση τους είπε «μένουμε μαζί. Τον λατρεύω τον πατέρα μου» ενώ για το γεγονός πως τον κατήγγειλε είπε «όταν είδα τα σκυλιά στον κάδο το θεώρησα ασυγχώρητο. Όμως δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο».

Κ.Γ.

Σχετικά Άρθρα