Βοήθημα σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες

ΛΗΓΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2018 16:24

Λήγει αύριο Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την παροχή χρηματικών βοηθημάτων σε 1.250 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Οι δικαιούχοι αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες που, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, είναι συνταξιούχοι ή ασφαλισμένες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (ΟΓΑ), οι οποίες έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές τους ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση καταβολής των οφειλών και τηρούν τους όρους της ρύθμισης κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα, έχουν τουλάχιστον τέσσερα τέκνα τα οποία είναι άγαμα, ηλικίας μέχρι 18 ετών ή μέχρι 24 ετών, εφόσον είναι άνεργα ή σπουδάζουν στην Ελλάδα στην ανώτατη ή ανώτερη εκπαίδευση ή σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) ή είναι ανίκανα για εργασία σε ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτως ηλικίας. Σε καθεμία από τις πολύτεκνες μητέρες που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, θα καταβληθεί χρηματικό βοήθημα, ύψους 1.000 ευρώ.
Για πληροφορίες σχετικά με τις δικαιούχους, τη διαδικασία, τα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε χρήσιμη και αναγκαία πληροφορία σχετικά με το ανωτέρω πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr (Προγράμματα Αγροτικής Εστίας) ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 213 1519164, 213 1519233, 213 1519292, 213 1519304 και 213-1519310 της Δ/νσης Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass