Αλλάζει η εικόνα του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ 6,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2018 16:15

Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης των δρόμων Λάρισας – Φαρσάλων και Φαρσάλων - Βόλου προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για τα έργα «Συντήρηση Π.Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων» και «Αποκατάσταση – Βελτίωση -Συντήρηση – Τεχνικά Έργα – Ασφαλτόστρωση παλιάς εθνικής οδού Φαρσάλων – Βόλου», έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.500.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προήλθε μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τα δύο έργα βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης τμηματικά σε θέσεις για τις οποίες έχει γίνει καταγραφή και εντοπισμός πριν τη δημοπράτηση του έργου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σύμφωνα με τη δυναμική εξέλιξη των φαινομένων που παρουσιάστηκαν στις θέσεις αυτές. Επιπλέον, πραγματοποιείται συντήρηση της διαγράμμισης και σε τμήματα του υφιστάμενου ασφαλτικού οδοστρώματος στο οποίο δεν πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης. Παράλληλα με την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου Φαρσάλων – Βόλου προχωρά και η ανακατασκευή τμήματος της συγκεκριμένης οδού.

Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του σχετικά με τα συγκεκριμένα έργα τόνισε τα εξής: «Προχωρήσαμε στην υλοποίηση δύο σημαντικών έργων για την περιοχή των Φαρσάλων, που συνδέονται με την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και των εμπορευμάτων των επιχειρήσεων. Ενισχύουμε όσο μπορούμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, ενώ θα ήθελα για άλλη μια φορά να επισημάνω πως αν το Υπουργείο Υποδομών σταματήσει να κωλυσιεργεί να ολοκληρώσει τις μελέτες για την κατασκευή του νέου δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας δηλώνει έτοιμη να το εντάξει σε χρηματοδοτικό εργαλείο, προκειμένου να αρχίσει να κατασκευάζεται. Παρ’ όλα αυτά και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, συνεχίζουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα να στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των πολιτών υλοποιώντας και χρηματοδοτώντας έργα που διεισδύουν στις επιθυμίες τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass