Το «Δώτιο Πεδίο» εκλέγει υποψήφιο δήμαρχο

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2018 22:00

Υποψήφιο δήμαρχο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές εκλέγει μεθαύριο Κυριακή το «Δώτιο Πεδίο». Σε σχετική του δε ανακοίνωση περιγράφει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί:

«Πριν από μερικές ημέρες, στη διευρυμένη δημοτική ομάδα του "Δώτιου Πεδίου", της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς, αποφασίστηκε να οργανωθεί η παράταξή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για νικηφόρο αποτέλεσμα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αποφασίστηκε η εκλογή επικεφαλής της παράταξης μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες. Για τον συντονισμό της διαδικασίας ορίστηκε τετραμελής συντονιστική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους κ. Ιωάννη Αναστασίου, Ηλία Ευσταθίου, Αστέριο Έξαρχο και Ρίζο Χαλιαμπάλια. Η ημερομηνία της συγκέντρωσης για τον απολογισμό του έργου μας την τετραετία που πέρασε και την ανάδειξη του προτεινόμενου από την παράταξή μας υποψήφιου για τη θέση του δημάρχου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ορίστηκε η Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19:00, στο Μεταξοχώρι, στην ταβέρνα «Κεραμίδι».

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας θα έχουν μόνο αυτοί που είχαν θέσει υποψηφιότητα το 2014 με την ομάδα μας, ενώ εξυπακούεται ότι όποιος συμμετάσχει στη διαδικασία της ψηφοφορίας δεσμεύεται, τόσο για την αποδοχή του αποτελέσματος, όσο και για τη στήριξη του εκλεγμένου υποψηφίου στο μέλλον. Προς το παρόν υπάρχουν δύο υποψηφιότητες, ενώ είναι πολύ πιθανόν μέχρι την εκκίνηση της διαδικασίας να υπάρξουν κι άλλες. Η υποβολή υποψηφιοτήτων προς την επιτροπή εκλογικού αγώνα θα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου. Για να θεωρηθεί έγκυρο το αποτέλεσμα, η επιτροπή όρισε ότι πρέπει να ψηφίσει το 30% τουλάχιστον των υποψηφίων του 2014. Πριν την ψηφοφορία ο κάθε υποψήφιος θα έχει δικαίωμα διάρκειας δεκαπέντε λεπτών για να παρουσιάσει τις θέσεις του κι αν χρειαστεί θα υπάρξει και δευτερολογία. Επιπλέον θα υπάρξει και η δυνατότητα διαλόγου, τόσο μετά τον απολογισμό, όσο και πριν τη ψηφοφορία. Το «Δώτιο Πεδίο», με συνέπεια λόγων και έργων, προχωρεί σε μια ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία, πιστό στις δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες του Δήμου Αγιάς, με αποκλειστικό γνώμονα την ενότητα για μια νικηφόρα πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Προσκεκλημένοι, αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου, είναι φυσικά και όλοι οι φίλοι του «Δώτιου Πεδίου» εφόσον επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία και να συμμετέχουν στη συζήτηση».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass