Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας: «Όχι σε νέο μνημόνιο»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 16:40

Κάλεσμα σε συλλογικότητες και τους κατοίκους της Λάρισας να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 7:30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία (δικαστήρια) απευθύνει η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις.

Όπως σημειώνεται στο κάλεσμα «Ολοι στους δρομους. Δεν ακυρώνουμε την ψήφο μας. Δεν ακυρώνουμε τους αγώνες μας. Δεν επιτρέπουμε ούτε στην κυβέρνηση ούτε σε κανέναν άλλον να μετατρέψει το ΟΧΙ του λαού σε μέσο διαπραγμάτευσης νέων συμφωνιών και νέου τρίτου Μνημονίου

Οι αδιαμεσολαβητοι - κοινωνικοί αγώνες βρίσκονται στους δρόμους και εκεί θα συνεχίσουν να βαδίζουν. Η καλύτερη απάντηση στην οικονομική, πολιτική και ιδεολογική τρομοκρατία της ΕΕ και του ΔΝΤ, των εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ, της Δεξιάς και των λοιπών «ευρωπαϊστών», είναι να βγούμε στους δρόμους, γιατί τότε μόνο ο φόβος θα αλλάξει στρατόπεδο.

Διεκδικούμε όσα χάσαμε, αντιστεκόμαστε καθημερινά στην εργοδοτική αυθαιρεσία, στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών. Δεν ελπίζουμε σε λύσεις από άλλους, αλλά παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας χτίζοντας τις δικές μας δομές με τους δικούς μας όρους, με μοναδικό μέσο την αλληλεγγύη, την αντιιεραρχία και την αυτοοργάνωση. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass