Ο κ. Ιωάννης Μπούτσικας υπ. πρόεδρος Πλατανουλίων

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 15:50

Τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας ξεκίνησε. Η δημοτική παράταξη «Δράση Πολιτών» ανακοίνωσε χθες πως προτείνει ως υποψήφιο πρόεδρο του διαμερίσματος Δένδρων -Πλατανουλίων -Αγ. Σοφίας του Δήμου Τυρνάβου τον πρ. υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Μπούτσικα Ιωάννη.

Μετά τη συνάντηση Ροντούλη - Μπούτσικα, ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» δήλωσε: «Η ένταξη του κ. Μπούτσικα στη «Δράση Πολιτών» είναι για μας μεγάλη τιμή και προκάλεσε στα μέλη μας κύμα χαράς.

Ο Γιάννης, αν και έφτασε στα ύπατα αξιώματα της ΕΛΑΣ, παραμένει ένας απλός και ιδιαίτερα αγαπητός, προσιτός άνθρωπος, που τον σέβεται και τον εκτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών του, γνωρίζοντας τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αψεγάδιαστη ηθική του υπόσταση.

Ανεπιφύλακτα, λοιπόν, τον προτείνουμε ως υπ. πρόεδρο του διαμερίσματος Δένδρων-Πλατανουλίων - Αγ. Σοφίας, συνεκτιμώντας τις διοικητικές του ικανότητες, την πολύτιμη εμπειρία που έχει και την ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής του.

Σύντομη δήλωση έκανε και ο κ. Μπούτσικας: «Αποδέχτηκα την ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση του κ. Ροντούλη, εμφορούμενος από μια αγνή διάθεση προσφοράς και αφοσίωσης στον τόπο που κατοικώ και δραστηριοποιούμαι. Έχω κάνει κάποια όνειρα για την περιοχή μου και θέλω να τα δω να πραγματοποιούνται με τη συνέργεια μιας νέας και δυναμικής δημοτικής αρχής…».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass