Στον Δήμο Τεμπών ο κ. Ιερώνυμος

* ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. * ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ π. ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΣΤΟΜΙΟΥ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:23

Συνεχίζει τις επισκέψεις και επαφές του με φορείς ο νέος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο πλαίσιο αυτό χθες το απόγευμα επισκέφθηκε την έδρα του Δήμου Τεμπών, το Μακρυχώρι, όπου στο Δημαρχείο τον υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Μιχάλης Καρατέγος και μέλη του.

Στον σεβασμιότατο μητροπολίτη ο κ. Κολλάτος ευχήθηκε ο Θεός να του δίνει δύναμη και υγεία και να έχει καλή επιτυχία στο έργο του σημειώνοντας επίσης: «Δηλώνουμε συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας. Πιστεύω ότι η σημερινή μας συνάντηση είναι η αρχή μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας με έναν ιεράρχη βαθιά ευσεβή, με αξιοζήλευτο ποιμαντορικό έργο και ήθος».

Ο δήμαρχος Τεμπών αναφέρθηκε ακόμα στα ιδιαίτερα γνωρίσματα -πλεονεκτήματα του Δήμου του, έκανε εκτενή αναφορά για τον πρωτογενή τομέα και τα σημεία θρησκευτικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν εντός του Δήμου Τεμπών (εκκλησίες -μοναστήρια).

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης εξέφρασε την επιθυμία για στενότερη συνεργασία Εκκλησίας – Αυτοδιοίκησης για θέματα που άπτονται της στήριξης των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα και για ό,τι έχει να κάνει με τα σημεία θρησκευτικού ενδιαφέροντος στον Δήμο Τεμπών και διατύπωσε την επιθυμία του να γίνει η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ένα συνεδριακό κέντρο για τον σκοπό αυτό.

Τέλος, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρώην έδρα της επισκοπής Πλαταμώνος και Λυκοστομίου στα ιστορικά Αμπελάκια.

Η επίσκεψη έκλεισε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Τσεργάς, Αστέριος Σαΐτης, Γεωργία Τσιόπα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γεώργιος Μανώλης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Νικολάου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass