«Ακραία και άδικη καταδίκη σε σύγχρονο Γιάννη – Αγιάννη»

Η ΛΑΕ ΓΙΑ ΤΗ 10ΕΤΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:50

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα χαρακτηρίζει ακραία και άδικη την καταδίκη 53χρονης καθαρίστριας που παρανόμησε από δικαστήριο της Λάρισας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ακραία άδικη, ακραία υπέρμετρη και εξοργιστική είναι η ποινή κάθειρξης 10 ετών που επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας σε 53χρονη καθαρίστρια, η οποία, προκειμένου να εργαστεί στο δημόσιο, είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό που την έφερε ως απόφοιτο δημοτικού, ενώ είχε τελειώσει την Ε' τάξη.

Η απόφαση αυτή είναι απόρροια ενός ταξικού αυταρχισμού που τιμωρεί με εξουθενωτικές ποινές τους φτωχούς και δικαιώνει τους πλούσιους. Το Εφετείο της Λάρισας εξάντλησε την αυστηρότητά του πάνω σε μία απελπισμένη γυναίκα, την ώρα που τα δικαστήρια κρίνουν συνταγματικά και νόμιμα τα μνημόνια που καταστρατηγούν θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος και αθωώνουν σωρηδόν τους μεγαλοκαταχραστές του δημόσιου χρήματος. Και όλα αυτά, με την ανοχή μιας κυβέρνησης που καλύπτεται πίσω από μια υποτιθέμενη ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, από την οποία εξαρτάται για να συνεχίσει τις πολιτικές της που εξαθλιώνουν την κοινωνία.

Καλούμε τον υπουργό Δικαιοσύνης να αναλάβει τις ευθύνες του για έναν δικαστικό αυταρχισμό σε βάρος των λαϊκών τάξεων, που γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος για την κοινωνία!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass