Συνδικαλιστές των ΔΕΥΑ με τον δήμαρχο Λάρισας

ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 22:39

Τον δήμαρχο Λαρισαίων και πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Απ. Καλογιάννη, έχουν στο πλευρό τους οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), όσον αφορά στο αίτημά τους να εξαιρεθούν από τον έλεγχο και έγκριση της καταβολής του μισθού τους, από το Ελεγκτικό Συνέδριο και την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Σε συνάντηση που είχαν μαζί του και με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Θεοδ. Καφφέ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων των ΔΕΥΑ κ. Παύλος Δρογκούλας, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αχ. Μητράκος και ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΕ ΔΕΥΑ κ. Σπ. Βαλατσούκας, συζήτησαν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να επιτύχουν την εξαίρεση των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, ζητώντας τη στήριξή του. Θετική ήταν η ανταπόκριση του δημάρχου κ. Απ. Καλογιάννη, να προχωρήσει σε ενέργειες που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Να σημειωθεί ότι το ίδιο αίτημα διεκδικούν εδώ και χρόνια όλες οι ΔΕΥΑ της χώρας, με κάποιες από αυτές να το έχουν επιτύχει. Οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ υποστηρίζουν σχετικά ότι: «Η καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών ούτε νόμιμη είναι, ούτε έχει νόημα, διότι οι εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν μισθοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Παρόλα αυτά ενέταξαν το προσωπικό τους στο μητρώο μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου. Ζητάμε νομοθετική ρύθμιση που να εξαιρεί το προσωπικό των ΔΕΥΑ από την ΕΑΠ».

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass