Διακινητής κοκαΐνης με ανήλικο «αποθηκάριο»

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:44

Στη σύλληψη δύο Λαρισαίων, για «παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση» προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ναρκωτικών Λάρισας.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν σε συνοικία της Λάρισας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος χρησιμοποιούσε ως «αποθηκάριο» τον 17χρονο αφού στην υπόγεια αποθήκη του ανήλικου έκρυβε την κοκαΐνη. Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «μετά από αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να σταθμεύουν δίκυκλη μοτοσικλέτα σε σημείο της πόλης και τους ακινητοποίησαν. Κατά τη σύλληψή τους, ο 28χρονος αντιστάθηκε, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να διαφύγει. Από την κατοχή τους αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία, όπου διέμεναν, κατασχέθηκαν συνολικά: Μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε σκόνη και μορφή βράχου βάρους 26,5 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας σουγιάς, τρεις νάιλον συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό συνολικού βάρους 1.189,3 γραμμαρίων, διάφορα χρηματικά ποσά ως προερχόμενα από παράνομη δραστηριότητα, (245 ευρώ, 10 δηνάρια και 200 λεκ), το προαναφερόμενο δίκυκλο, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass