"Σε αφήνουμε να αυτοαποθεωθείς δήμαρχε…"

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 15:54

Με αφορμή την ανακοίνωση από την πλευρά του Δήμου Ελασσόνας, για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Απολογισμός πεπραγμένων παρούσας δημοτικής αρχής) αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα του θεάτρου "Βασίλη Φαρμάκη", οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης "Ολύμπου Πολιτεία", "Νέα Πορεία", "Δύναμη Ανατροπής και Ευθύνης" και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καστανάρας και Χρυσούλα Προβίδα, αντίστοιχα, κατέθεσαν από κοινού δήλωση με την οποία καταγγέλλουν και αποδοκιμάζουν τον δήμαρχο Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, ενώ δηλώνουν ότι δεν θα μετάσχουν στη συνεδρίαση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συνεπής στην ασυνέπειά του... για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, στο να τηρήσει τη διαδικασία και το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπεται, για αυτές τις περιπτώσεις, επαναλαμβάνει επακριβώς τα ίδια πεπραγμένα μη τηρώντας τον Κανονισμό για ακόμη μια φορά. Μάλιστα μόλις πρόσφατα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου έγινε η σχετική συζήτηση, υποσχέθηκε την τήρηση της διαδικασίας από πλευράς του, αναγνωρίζοντας έτσι έμμεσα και το λάθος του, την προηγούμενη φορά. Με αποτέλεσμα; Να διαπράττει ξανά λάθη, επαναλαμβανόμενα. Σύμπτωση όμως που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

Τίποτα δεν έγινε για ακόμη μια φορά. Ούτε τα κείμενα του απολογισμού κατατέθηκαν αλλά και ούτε διευθετήθηκαν οι ομιλίες και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες, με ευθύνη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται διαδικαστικά.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η κριτική και οι απαντήσεις ενώπιον του κοινού, είναι κάτι που ενοχλεί αφάνταστα τον κ. Ευαγγέλου, όταν μάλιστα υπάρχουν και αναπάντητα (!) ερωτήματα σε πολλά θέματα, για το πώς λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια...

Επειδή λοιπόν ως αντιπολίτευση, δεν προτιθέμεθα να λειτουργήσουμε διακοσμητικά στο σόου της Πέμπτης, αφήνουμε τον κ. Ευαγγέλου, να αυτοαποθεωθεί για ακόμη μια φορά και αποφασίζουμε με λύπη μας, να μην συμμετάσχουμε στη διαδικασία και τη συνεδρίαση της Πέμπτης».

Οι συνδυασμοί:

“Ολύμπου Πολιτεία”

“Νέα Πορεία”

“Δύναμη Ανατροπής και Ευθύνης”

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καστανάρας-Χρυσούλα Προβίδα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass