«Το Κοινόν των Περραιβών» με επικεφαλής τον Κ. Σαχινίδη

ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2018 16:00

Επικεφαλής της νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ελασσόνας και υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Κώστας Σαχινίδης, αριστούχος διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Την απόφαση πήρε παμψηφεί η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης η οποία συνεδρίασε πρόσφατα. Η ονομασία της Κίνησης είναι: Δημοτική Κίνηση Ελασσόνας «Το Κοινόν των Περραιβών».

Σύμφωνα με δήλωση του Δρα Κώστα Σαχινίδη, η ονομασία αυτή της Κίνησης είναι συμβολική και δίδεται επειδή η αρχαία Περραιβία συμπεριλάμβανε όλα τα ιστορικά χωριά της περιοχής Ελασσόνας. Μάλιστα, «Το Κοινόν των Περραιβών» αποτελούσε μια ομοσπονδία όλων των πολισμάτων της περιοχής της Περραιβίας, η οποία έκφραζε τη συνεργασία και την ενοποίηση όλων και αντιπροσώπευε την Περραβία στην Αμφικτυονία των Δελφών. Αυτός άλλωστε είναι και ο κεντρικός στόχος της νέας Δημοτικής Κίνησης να εκφράσει όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου και να αγωνισθεί για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό ολόκληρου του Δήμου Ελασσόνας».

Επίσης η Συντονιστική Επιτροπή επέλεξε ως σήμα της Κίνησης, τον ακοντιστή ιππέα με το άλογό του που βρίσκεται σε αρχαία ανάγλυφη επιγραφή του 150 π.Χ., η οποία βρέθηκε στη Δολίχη.

Άλλωστε και το σήμα αυτό, σύμφωνα με τον κ. Σαχινίδη, είναι συμβολικό και «δηλώνει την ανάγκη για να αγωνισθούμε όλοι μαζί, με στόχο την επίλυση, επιτέλους, των μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή μας επί δεκαετίες και να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα, την απραξία και την καθυστέρηση που δημιούργησαν οι νυν και οι προηγούμενες παλαιοκομματικές δημοτικές αρχές».

Ο κ. Σαχινίδης ευχαρίστησε τα μέλη της Σ.Ε. για τη μεγάλη τιμή που του έκαναν να τον εκλέξουν ως επικεφαλή της Κίνησης και υποψήφιο δήμαρχο και τους κάλεσε «να δραστηριοποιηθούν όλοι μαζί, με πάθος και αγωνιστική διάθεση, ώστε να πλαισιωθεί η Κίνηση και με άλλους πολλούς δημότες, για έναν έντιμο εκλογικό αγώνα που θα οδηγήσει στη νίκη και την πρόοδο του δήμου».

Επίσης κάλεσε όλους τους δημότες από κάθε γωνιά του Δήμου «να πλαισιώσουν την νέα Κίνηση, χωρίς κανένα φόβο και ενδοιασμό και χωρίς κομματικά κριτήρια, να καταθέσουν στη Σ.Ε. τις δικές τους προτάσεις για την κατάρτιση του γενικού εκλογικού προγράμματος της Κίνησης με κατεύθυνση την πραγματική ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass