Δράσεις κατά των ναρκωτικών στη Νίκαια

* ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 15:28

Την πρώτη της συνάντηση πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες η επιτροπή δράσης κατά των ναρκωτικών που συγκροτήθηκε σε προγενέστερη εκδήλωση της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας με τον Δήμο Κιλελέρ.

Η εκδήλωση, που είχε ως σύνθημα «Κλώτσα την μπάλα και όχι τη ΖΩΗ», συνδιοργανώθηκε με το ΚΕΘΕΑ-Έξοδος, τον ΟΚΑΝΑ, το Εθνικό Συμβούλιο Ναρκωτικών Παράρτημα Λάρισας (Ε.ΣΥ.Ν), καθώς και με το σύνολο σχεδόν των φορέων και των συλλόγων της Νίκαιας που στο κάλεσμα της Δημοτικής Κοινότητας ανταποκρίθηκαν θετικά και εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον και την επιθυμία να συμμετέχουν ενεργά και να υποστηρίξουν ένα πρόγραμμα δράσεων κατά των Ναρκωτικών.

Στην πρώτη συνάντηση της επιτροπής, που παρέμεινε σε επίπεδο φορέων της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας, διατυπώθηκαν προτάσεις για το πλαίσιο λειτουργίας των μελών της επιτροπής, για τον τρόπο επικοινωνίας με εθνικούς ή/και άλλους τοπικούς αρμόδιους οργανισμούς, για τη δυνατότητα ανάπτυξης προγραμμάτων σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της Νίκαιας, καθώς και για άλλες δράσεις που θα μπορούσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των νέων και να περάσουν μηνύματα κατά της χρήσης των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου τις επόμενες ημέρες, ενώ θα κληθούν να συμμετέχουν και εξειδικευμένοι φορείς εκτός Νίκαιας προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης.

Στη συνάντηση μετείχαν η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας κ. Βασιλική Πιλάτου, ο σύμβουλος της Κοινότητας Νίκαιας κ. Κωνσταντίνος Παναγούλης, εκπρόσωπος του Αθλητικού Ομίλου Παναγροτικός κ. Αχιλλέας Παπαγιαννόπουλος, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Μ.Λ.Σ. «Θεόκλητος Φαρμακίδης» κ. Κατερίνα Σταυροθεοδώρου, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νίκαιας, κ. Καγιάννη Όλγα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, κ. Κουλίζη Ευαγγελία, η οποία παρευρέθηκε και ως εκπρόσωπος του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκαιας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Νίκαιας και δημοτική σύμβουλος Δήμου Κιλελέρ, κ. Ζωή Ανυφαντή, και τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η ΑΓΑΠΗ», κ. Μανδάλη Αντωνία και κ. Σαμαρά Στέλλα. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ως μέλη της επιτροπής – που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη δράση στα συγκεκριμένα ζητήματα, ο κ. Ζιαβλιάκης Νικόλαος, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ και η ψυχολόγος κ. Δήμητρα Παπαστεργίου, η οποία ανέλαβε και χρέη συντονίστριας των εργασιών δράσης της επιτροπής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass