Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 16:10

Η ΑΔΕΔΥ τιμά το Πολυτεχνείο

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου απευθύνει το Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας της ΑΔΕΔΥ για μεθαύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «τιμά την 45η επέτειο της μεγαλειώδους εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι δημόσιοι υπάλληλοι τιμούν τους αγωνιστές της ηρωικής εξέγερσης που έκαναν πράξη τα μεγάλα ιδανικά.

Ο Δημόσιος Τομέας συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο ανάλγητων πολιτικών. Το Πολυτεχνείο αποκτά τις δύσκολες αυτές ώρες μια ξεχωριστή διάσταση, δεν είναι μια απλή επέτειος. Είναι μια ιστορία γραμμένη στις καρδιές και τη σκέψη μας, ένα σταθερό σημείο αναφοράς του αγώνα για δημοκρατία, ένα διαχρονικό σύμβολο.

 Καλούμε όλους τους φορείς , τους εργαζόμενους ,τους συνταξιούχους και τους νέους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση-πορεία μεθαύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στην πλατεία Νομαρχίας».

Μουσική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ο Δήμος Λαρισαίων, τιμώντας την επέτειο του Πολυτεχνείου της 17ης Νοέμβρη 1973, οργανώνει εκδήλωση μεθαύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί, στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μαθητές σχολείων της Λάρισας παρουσιάζοντας τραγούδια για την επέτειο, ενώ θα δοθεί και συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Ο Δήμος Τυρνάβου τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου

Tην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τιμά ο Δήμος Τυρνάβου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου αύριο Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 11.30 το πρωί μετά την προσέλευση των μαθητών νηπιαγωγείων και σχολείων θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί, ομιλία, κατάθεση στεφάνων.

Αμέσως μετά τραγούδια και δρώμενα από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου.

Επίσης μουσικές και τραγούδια αφιερωμένα στους αγώνες του Πολυτεχνείου από το μουσικό εργαστήρι Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass