Αγώνας μπάσκετ για άτομα με ψυχικές μειονεξίες

ΜΕΤΑΞΥ Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. ΚΑΙ Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2018 19:00

Tον δεύτερο αγώνα μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. και εκείνου της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. στο πλαίσιο του τουρνουά των ομάδων μπάσκετ των ατόμων με ψυχικές μειονεξίες διοργανώνει στις 21 Νοέμβριου 2018 και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης η Θεσσαλική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας, Περίθαλψης, Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο αυτών φορέων, η Ε.Ψ.Υ.ΚΑ. είχε διοργανώσει τον Μάιο του 2018 στο γνωστό σε όλους τους Έλληνες Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, τον πρώτο αγώνα μεταξύ των ομάδων μπάσκετ των δύο φορέων σε ένα κλίμα υγιούς άμιλλας.

Η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. αποδέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α για διεξαγωγή του νέου φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων των δύο φορέων αποσυλοποίησης και αποκατάστασης, που όλα αυτά τα χρονιά αποσκοπούν στη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των ψυχικά ασθενών και μεριμνούν για την κοινωνική τους επανένταξη.

Η διεξαγωγή των αγώνων τουρνουά προσφέρει στους χρήστες των υπηρεσιών των δύο φορέων την ικανοποίηση από το «ευ αγωνίζεσθαι» σε ομαδικά αθλήματα και τους βοηθά να επανενταχτούν στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Με κεντρικό σύνθημα "όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε" η Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α με ανακοίνωσή της καλεί τους γονείς, τους συγγενείς, τις ευαίσθητες για τη στήριξη των δικαιωμάτων αυτών των ΑμεΑ συλλογικότητες καθώς και τους πολίτες και τις αρχές της πόλης μας να παρευρεθούν στον αγώνα και να χειροκροτήσουν θερμά αυτά τα άτομα που με τις δικές τους δυνάμεις διεκδικούν μια θέση στην κοινωνική ζωή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass