Στις κάλπες οι απόστρατοι αεροπόροι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΑΑΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2018 22:08
Ο κ. Αθ. Μαργαρίτης Ο κ. Αθ. Μαργαρίτης

Στις κάλπες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωσή τους, όπως και για την εκλογή προέδρου στο Παράρτημα Λάρισας, προσέρχονται την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου, τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ).

Περισσότεροι από 600 Λαρισαίοι απόστρατοι της Πολεμικής Αεροπορίας θα ψηφίσουν, τόσο για τη νέα κεντρική διοίκηση της ΕΑΑΑ όσο και για τον πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τις θέσεις των μελών Διοικητικού Συμβουλίου του παραρτήματος Λάρισας.

Τη θέση του προέδρου του τοπικού παραρτήματος για την επόμενη τριετία θα διεκδικήσουν, ο αντισμήναρχος ε.α. Αθανάσιος Μαργαρίτης και ο υποπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Στεργιούλης προκειμένου να αναδειχθεί ο διάδοχος του απερχόμενου προέδρου, μετά από δύο θητείες, Κων/νου Λιούτα. Οι κάλπες στο 9ο εκλογικό τμήμα, όπως έχει ορισθεί το Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΑ (Λαπιθών 6 στον 4ο όροφο) θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ό,τι αφορά στις αρχαιρεσίες της ερχόμενης Κυριακής, όπως διευκρινίζει ο απερχόμενος πρόεδρος Κων. Λιούτας, «το ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΑΑΑ (στην κεντρική διοίκηση στην Αθήνα) είναι ενιαίο και χωρίζεται σε τρία τμήματα. Στο τμήμα των υποψηφίων προέδρων, όπου τίθεται ένας σταυρός προτίμησης, στο τμήμα των υποψηφίων αντιπροέδρων όπου επίσης τίθεται ένας σταυρός και στο τμήμα των υποψηφίων μελών όπου τίθενται έως τέσσερις σταυροί προτίμησης».

ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Αναλυτικότερα, υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου είναι οι εξής: Βορρόπουλος Γεώργιος, Καββούρης Σπύρος, Καραδήμας Γεώργιος, Κωστάκος Μιχαήλ, Μπούφης Θεοδώρος, Παπαδόπουλος Μιχαήλ. Υποψήφιοι για τη θέση του αντιπροέδρου είναι οι εξής: Αυγερινός Δημήτριος, Καραδήμας Γεώργιος, Μπούφης Θεοδώρος, Σαραφίδης Νικόλαος, Χρήστου Παύλος.

ΜΕΛΗ

Υποψήφιοι για τη θέση του μέλους ΔΣ της ΕΑΑΑ είναι οι εξής: Αλβανός Νικόλαος, Αμουτζόπουλος Ιωάννης, Αναγνωστάκης Κωνσταντίνος, Ανδρικόπουλος Ανδρέας, Αυγερινός Δημήτριος, Γονατάς Γεώργιος, Δημητριάδης Παναγιώτης, Δήμου Δημήτριος, Διαμαντής         Θεόδωρος, Δορυφόρος Μιχαήλ, Καρβουνιάρης Ευστάθιος, Κοντοβάς Δημήτριος, Κουλούρης Γεώργιος, Κρανιάς Ιωάννης, Μπουμπάρας Ιωάννης – Ελευθέριος, Ντούβλης Ηλίας, Πάνος Αθανάσιος, Πλατάνας          Πιέρρος, Σαραφίδης Νικόλαος, Σβάρνας Ηλίας, Σπηλιωτόπουλος Βασίλης, Φαλτάιτς Δημήτριος.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στις εκλογές τώρα για το παράρτημα Λάρισας, «τα ψηφοδέλτια των Παραρτημάτων χωρίζονται σε δύο μέρη. Το πρώτο για τη θέση του προέδρου, όπου τίθεται ένας σταυρός προτίμησης, και το δεύτερο για τις θέσεις των μελών του ΔΣ όπου τίθενται από ένας έως δύο σταυροί προτίμησης.

Για το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου είναι ο αντισμήναρχος ε.α. Αθανάσιος Μαργαρίτης και ο υποπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Στεργιούλης. Δεν υπάρχουν υποψήφιοι για μέλη του ΔΣ και ως εκ τούτου η εκλογή θα γίνει μόνο για την ανάδειξη του προέδρου», καταλήγει ο κ. Λιούτας διευκρινίζοντας επίσης ότι «τα μέλη του τοπικού ΔΣ θα προκύψουν με μέριμνα του νέου ΔΣ της κεντρικής διοίκησης της ΕΑΑΑ».

Ο κ. Στεργιούλης αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Λάρισας και εισήλθε στη Σχολή Ικάρων στις 14-9-81 στο τμήμα των Ιπταμένων (57η Σειρά). Στο δεύτερο έτος εντάχθηκε στο τμήμα Διοικητικών και αποφοίτησε με τον βαθμό του Ανθσγού (ΔΓΥ) το 1985. Αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Υποπτεράρχου το 2018.

Ο κ. Μαργαρίτης αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Λάρισας και το 1978 εισήλθε στη ΣΤΥΑ με την ειδικότητα του εγκαταστάσεων (ΤΣΕ) όπου αποφοίτησε το 1980 με τον βαθμό του Σμηνία. Αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αντισμηνάρχου το 2010.

 

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass