ΕΞΥΣΕ ΚΑΡΤΕΣ «ΣΚΡΑΤΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ

Γυναίκα λαχειοπώλης σκηνοθέτησε ληστεία

Δημοσίευση: 21 Νοε 2018 15:37

Ληστεία σε βάρος της επινόησε μια 43χρονη λαχειοπώλης προκειμένου να δικαιολογήσει τα χρήματα που έπρεπε να επιστρέψει από την πώληση τυχερών καρτών που η ίδια «έξυσε» για να… κάνει την τύχη της αλλά ατύχησε τελικά, καθώς βρέθηκε στα κρατητήρια της αστυνομίας.

Η 43χρονη Λαρισαία, στην απόγνωσή της προφανώς, έφθασε να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., προχθές αργά το βράδυ, δηλώνοντας ότι ενώ έφθανε στο σπίτι της –μερικές ώρες νωρίτερα- δύο άγνωστοι άνδρες τής έκλεψαν 600 ευρώ που είχε στην τσάντα της. Κινώντας τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. για την πολύωρη καθυστέρηση στην καταγγελία της κλοπής, με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. να αποδεικνύει ότι η πλανόδια λαχειοπώλης επινόησε τη ληστεία σε βάρος της, όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε τα χρήματα που θα έπρεπε να καταβάλει στο πρακτορείο από το οποίο προμηθεύτηκε τις τυχερές κάρτες («Σκρατς»). Κάρτες τις οποίες χρησιμοποίησε (έξυσε) η ίδια ελπίζοντας να… κάνει την τύχη της αλλά αποδείχθηκε άτυχη δύο φορές, αφού όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά κατέληξε και κρατούμενη. Η 43χρονη συνελήφθη τελικά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα «της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της ψευδούς καταμήνυσης». Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «η 43χρονη κατήγγειλε τηλεφωνικά στις αστυνομικές Αρχές ότι χθες το βράδυ άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, την προσέγγισαν και με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασαν να τους παραδώσει την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. Ωστόσο, όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, η 43χρονη κατήγγειλε ψευδώς την προαναφερόμενη ληστεία προκειμένου να δικαιολογήσει σπατάλη κερδών από λαχεία των οποίων είναι πωλήτρια». Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass