ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 44ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙ.ΑΣ.

Εκλεψε υπολογιστές από γραφείο

Δημοσίευση: 21 Νοε 2018 17:38

Δύο υπολογιστές από γραφείο Λαρισαίου έκλεψε 44χρονος ο οποίος, προχθές, αποπειράθηκε να διαρρήξει παιδικό σταθμό της πόλης.

Ο 44χρονος συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ενώ από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., προχθές «τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 44χρονος διέρρηξε επαγγελματικό γραφείο και αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και αντικείμενα. Παράλληλα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 19 Νοεμβρίου, ο 44χρονος αφαίρεσε ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αποπειράθηκε να διαρρήξει σχολική μονάδα της πόλης. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε νομότυπα, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του 44χρονου σε άλλα παρόμοια αδικήματα» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass