Κλειστή η παλαιά εθνική στα Τέμπη

Από σήμερα έως και την Τετάρτη

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 15:29

Κλειστή για τρεις ημέρες θα παραμείνει από σήμερα η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Κοιλάδα των Τεμπών λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας. Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αφορούν στον πλήρη αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, από σήμερα Δευτέρα έως και μεθαύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Τις βραδινές ώρες δηλαδή η παλαιά εθνική θα παραδίδεται στη κυκλοφορία.

Αναλυτικότερα η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε «την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, για τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, κατά τις ώρες 07:00 έως 19:00.

Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κατά την οποία απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1- Τ2-Τ3, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές:

Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Ομολίου-Π.Α.Θ.Ε.. Την Κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας - Αγίου Δημητρίου-Κατερίνης ή Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης - Εγνατίας και, τη Δυτική, μέσω Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Παναγίας-Εγνατίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass