Απεβίωσε 33χρονος αγρότης

Δημοσίευση: 27 Νοε 2018 15:06

Απεβίωσε χθες και κηδεύεται σήμερα 33χρονος αγρότης από το Ελευθέριο. Πρόκειται για τον Γεώργιο Ζαφειρούλη, ο οποίος έχασε τελικά τη μάχη παλεύοντας σκληρά για αρκετούς μήνες με την επάρατη νόσο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απύθμενο πόνο στους οικείους του και απέραντη στενοχώρια στους συγχωριανούς του, σε φίλους του και σε γνωστούς στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, αλλά και στη Λάρισα όπου διέμενε. Τόσο το νεαρό της ηλικίας του και η εργατικότητά του στα κτήματα της οικογένειας, όσο και ο φιλότιμος, προσηνής, χαρούμενος και όλο δίψα για ζωή χαρακτήρας του, προκάλεσαν συναισθήματα θλίψης και αδικίας για τον πρόωρο χαμό του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενέσεως της Θεοτόκου, στο Ελευθέριο, τόπο καταγωγής του.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντίνα Γκανιάτσα, τους γονείς του Δημήτρη και Σοφία, αδέλφια, γιαγιά κι άλλους συγγενείς. Απόφαση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass