Βραβεύτηκε ο Δήμος Τεμπών για το gotempi.gr

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2018 22:14

Άλλη μια κατάκτηση του Δήμου Τεμπών για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής έγινε πραγματικότητα με τη βράβευση χθες το βράδυ στην Αθήνα για το gotempi.gr. Το βραβείο παρέλαβαν ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Τσεργάς και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Ζάρρας.

Στόχος των βραβείων που διοργάνωσε η Boussias Communications και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος είναι να αναδείξουν τις πόλεις που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες. Προβάλλουν ΟΤΑ, φορείς και επιχειρήσεις που διακρίθηκαν και να προωθήσουν τις ενέργειές τους ως φωτεινά παραδείγματα. Να αποδώσουν την πραγματική αξία της βιώσιμης και ευφυούς πόλης. Να κινητοποιήσουν τις αρχές των πόλεων για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών τους, με ταυτόχρονη βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων. Να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις-τεχνολογίες που συνεισφέρουν στην πορεία προς την ευφυή και βιώσιμη πόλη.

Ο Δήμος Τεμπών, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον βαθμό διείσδυσης των ψηφιακών μέσων και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στη σημερινή εποχή, στον τομέα τόσο της ενημέρωσης όσο και της κατανάλωσης, δημιούργησε την επίσημη ψηφιακή τουριστική πύλη (portal) gotempi.gr.

Στόχος του gotempi.gr είναι η προβολή του Δήμου Τεμπών και των τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν καθώς επίσης και η προώθηση της «τουριστικής ταυτότητας» του Δήμου Τεμπών, αφού:

-Συνδυάζει αρμονικά το βουνό με το υδάτινο στοιχείο, το ποτάμι και τη θάλασσα , στοιχεία που προσφέρουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες για ποικίλες δραστηριότητες.

-Στον Δήμο Τεμπών ανήκουν σημαντικά τμήματα των ορεινών όγκων του Κισσάβου και του Ολύμπου, η ομώνυμη Κοιλάδα και τμήμα της ακτογραμμής του Ν. Λάρισας, οι παραλίες των οικισμών των Μεσαγγάλων και του Καστρί-Λουτρού.

-Προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης καθώς από τον Δήμο Τεμπών διέρχεται ο κεντρικότερος οδικός και σιδηροδρομικός άξονας της χώρας.

-Η ευρύτερη περιοχή των Τεμπών και του Πηνειού ποταμού είχε ιστορικά μια ιδιαίτερη θέση στην ιστορία αντίστοιχα του ελλαδικού χώρου από τα αρχαία χρόνια μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Πλήθος μύθων που αναφέρονται στην ίδια περιοχή επιπλέον διασώζονται και φτάνουν ως τις μέρες μας.

-Παραδοσιακοί οικισμοί ιδιαίτερης ομορφιάς όπως αυτοί της Ραψάνης, της Κρανιάς και των ιστορικών Αμπελακίων συγκαταλέγονται στα χωριά του Δήμου Τεμπών και βρίσκονται σε κοντινή σχετικά απόσταση και αποτελούν χωριά με ιδιαίτερη ομορφιά.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass