Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στο Κέντρο Πρόληψης Λάρισας

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΛΙΤΣΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2018 15:56

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο συναντήθηκαν χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Νορβηγία, προσκλήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να τους εκφράσει τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες της χώρας, για τη μεγάλη διάκριση που κατάφεραν με το Βραβείο Πρόληψης «POMPIDOU 2018» του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός ανέλυσε τις παραμέτρους της διοικητικής λειτουργίας του προγράμματος, καθώς και τον τρόπο της χρηματοδότησής του, ενώ η πρόεδρος του Κέντρου κ. Λιακούλη, ανέδειξε την καινοτομία του προγράμματος, την επιστημονική του τεκμηρίωση καθώς και τη μεγάλη ανταπόκριση εκατοντάδων παιδιών, εφήβων και ενηλίκων της κοινότητας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος, εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το πρότυπο πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ζωής, που μέσα από σύμπραξη με την αυτοδιοίκηση, προωθεί βιωματικά προγράμματα πρόληψης μέσα από διάφορες μορφές τέχνης, εξήρε τη συνέργεια των φορέων και το έργο που παράγεται, δήλωσε τη συμπαράστασή του σε κάθε επόμενο βήμα που θα καταστήσει ακόμη μεγαλύτερο το εγχείρημα αυτό, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεσή του να επισκεφθεί τη Λάρισα προκειμένου να επισκεφθεί τη δομή και να συναντήσει από κοντά όλους τους εμπλεκόμενους στη δράση αυτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass