Ταξίδευε με 8 κιλά χασίς στη βαλίτσα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 18:00

Ταξιδιώτης, όπως και οι υπόλοιποι, έδειχνε ο 37χρονος που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας. Μόνο που στη βαλίτσα που είχε μαζί του ενώ θα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, κουβαλούσε 8 κιλά χασίς.

Ο 37χρονος κίνησε τις υποψίες αστυνομικών της ΟΠΚΕ που κάνοντας προληπτικούς ελέγχους στον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, διαπίστωσαν ότι ο υπήκοος Αλβανίας δεν έφερε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα και πως βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα. Για να διαπιστώσουν έκπληκτοι πως ο 37χρονος, που μόλις είχε εκδώσει εισιτήριο για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, έφερε μαζί του μια ταξιδιωτική βαλίτσα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», περιείχε 8 κιλά χασίς.

Ακολούθησε έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν στο Κουλούρι και συνέλαβαν έναν 29χρονο - ομοεθνή του 37χρονου – που, επίσης, βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ήταν αυτός που, τις προηγούμενες ημέρες, μετέφερε τα ναρκωτικά από την Αλβανία στη Λάρισα και τα παρέδωσε στον 37χρονο. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass