Επισκέψεις σε σχολεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπήρων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 16:08

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, που είναι η 3η Δεκεμβρίου, η Ομάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου επισκέφθηκε τα 2ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Τυρνάβου τιμώντας την ημέρα Αναπηρίας. Αρχικά έγινε παρουσίαση και ομιλία στα σχολεία σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά των δύο Δημοτικών Σχολείων.


Στη συνέχεια με τη βοήθεια των μαθητών της Στ’ τάξης Δημοτικού μοιράστηκε έντυπο υλικό στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου σε περαστικούς και οδηγούς σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και την εύκολη πρόσβαση παντού.
Στόχος της συγκεκριμένης ημέρας είναι οι κυβερνήσεις, οι οργανισμοί και η κοινωνία να εστιάσουν στα αιτήματα των ατόμων με αναπηρία για ίσα δικαιώματα.
Στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου στην εκδήλωση συμμετείχε και το Αστυνομικό Τμήμα με επικεφαλής τον υποδιοικητή Αντώνιο Θώμο αστυνόμο Α΄ και στελέχη του τμήματος με περιπολικό.
Η 3η του Δεκέμβρη για τα Άτομα με Αναπηρία είναι ημέρα αγώνα, προβληματισμού, συμμετοχής και αλληλεγγύης και όχι ημέρα γιορτής, οίκτου και φιλοφρονήσεων. Η Ομάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεών της για την προαγωγή υγείας συμμετέχει στην ενίσχυση του αγώνα των ΑμεΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass