Απολογούνται οι συλληφθέντες για τη βαλίτσα με το χασίς

ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2018 15:40

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας θα οδηγηθούν οι δύο υπήκοοι Αλβανίας που συνελήφθησαν προχθές όταν στη βαλίτσα του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 κιλά χασίς.

Ο 37χρονος συνελήφθη στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας καθώς σκόπευε να ταξιδέψει με τη βαλίτσα για τη Θεσσαλονίκη ενώ ο 29χρονος ομοεθνής του, συνελήφθη στο Κουλούρι καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται γι' αυτόν που μετέφερε τα ναρκωτικά στη Λάρισα και τα παρέδωσε στον 37χρονο με σκοπό τη διακίνησή τους στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν «από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λάρισας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 37 και 29 ετών, κατηγορούμενα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Λάρισας, ο 37χρονος κατελήφθη να κατέχει μία ταξιδιωτική βαλίτσα που περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 8 κιλών και 51 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από την κατοχή του 37χρονου κατασχέθηκαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι την προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης είχε παραδώσει στον 37χρονο με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι οι δύο δράστες έχουν εισέλθει και παραμένουν παράνομα στη χώρα» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..

ΕΑΛ

Για την ίδια υπόθεση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, με ανακοίνωσή της «συγχαίρει την ΟΠΚΕ της ΥΑ Λάρισας, για τη σύλληψη αλλοδαπού στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8 κιλών. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλουν καθημερινά οι συνάδελφοι αυτής της ειδικής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας και όλα αυτά παρά τη συνεχή πίεση της ΟΠΚΕ, με μέτρα τάξεως, αποσπάσεις στο ΧΥΤΑ Λευκίμης και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, έχοντας στη διάθεσή τους προβληματικό και ελλειμματικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ως Σωματείο θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συναδέλφων της ΟΠΚΕ. Ας καταλάβει επιτέλους η Υπηρεσία ότι μια Ομάδα που είναι η αιχμή του υπηρεσιακού δόρατος, θα πρέπει να την απαλλάξει άμεσα από τα πάρα πολλά πάρεργα και να την αφήσει απερίσπαστη να εκτελέσει το καθήκον της, προς όφελος της ασφάλειας της κοινωνίας...» καταλήγει η ΕΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass