Ο ΟΚΑΝΑ βράβευσε το ΣΕΟ Λάρισας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 15:34

Σε μια όμορφη βραδιά με πολλή συγκίνηση και συναίσθημα γιορτάστηκε στο ΔΩΛ η κατάκτηση από την τοπική υπηρεσία του ΟΚΑΝΑ του πρώτου ευρωπαïκού βραβείου «POMBIDOU 2018» για την πρόληψη κάθε είδους εξαρτήσεων. Με τη σειρά του το ΟΚΑΝΑ επιβράβευσε το έργο τοπικών οργανώσεων που έχουν ως επίκεντρό τους τον άνθρωπο και το παιδί και προάγουν την πρόληψη μέσα από κάθε δράση. Στο πλαίσιο αυτό βραβεύτηκε και το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την πολύχρονη δράση του.


Ο Oδηγισμός είναι μία παγκόσμια, αυτόνομη, ανεξάρτητη οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους. Είναι η «πιο Μεγάλη Παρέα του κόσμου» σε 140 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, 144 χώρες στον κόσμο και 10.000.000 μέλη σε όλη τη γη. Στη Λάρισα το Τοπικό Τμήμα ξεκίνησε τη δράση του το 1945 και από τότε μέχρι και σήμερα παρέχει ευκαιρίες σε παιδιά και νέους ηλικίας από 5 έως 17 ετών.
Αυτές τις βασικές αρχές του ΣΕΟ ,που εφαρμόζει από το 1945 μέχρι και σήμερα το τοπικό μας Τμήμα, βράβευσε ο ΟΚΑΝΑ. Το Τ.Τ. ευχαρίστησε με τη σειρά του για την τιμή που του έγινε ,του εύχεται με τη σειρά του να συνεχίσει με περισσότερη δύναμη το μεγάλο και δύσκολο έργο του και ελπίζει σε ευρύτερες συνεργασίες στο μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass