Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

1η Γιορτή Ψαροκασέλας στα Μεσάγγαλα

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2015 17:03

 

 

Ένα διήμερο γεμάτο εκδηλώσεις θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Μεσάγγαλα. Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου μαζί με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δήμου Τεμπών και την ομάδα πολιτισμού Μεσαγγάλων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών θα ξεκινήσουν την πρώτη δράση για τους κατοίκους από το Σάββατο 18 Ιουλίου. Συγκεκριμένα στις 20.00 δίπλα από τον ναυαγοσώστη στο Fisheye θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός ψαρέματος με καλάμι.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 19.30 είναι προγραμματισμένη η έναρξη λαϊκού ανωμάλου δρόμου Μεσάγγαλα - Καστρί - Μεσάγγαλα. Η απόσταση είναι 10 χλμ. Και ως σημείο συγκέντρωσης έχει οριστεί το μαγαζί «Ζμπούκα» στις 18.30. Ο τερματισμός θα είναι στο χώρο των εκδηλώσεων στην πλατεία Μεσαγγάλων. Μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα θα υπάρξει και ένας αγώνας για μαθητές στον ίδιο χώρο. Η απόσταση που καλούνται να καλύψουν είναι ενός χιλιομέτρου.

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουλίου θα γίνει και η 1η Γιορτή Ψαροκασέλας με ότι… έχει μέσα η ψαροκασέλα. Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από μεγάλη ορχήστρα και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα απονεμηθούν βραβεία στους νικητές.

Σχετικά Άρθρα