Στα γιορτινά και ο Δήμος Τεμπών

* ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΕ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2018 15:39

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και στον Δήμο Τεμπών, με ένα πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα για το σύνολο του Δήμου, από τις κορυφογραμμές του Κισσάβου και του Κάτω Ολύμπου, μέχρι και τα παράλια της Αιγάνης, στον Θερμαϊκό κόλπο και τη θάλασσα.

Ο Δήμος Τεμπών, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες, τη Μουσική Σχολή, τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών και τους συλλόγους της κάθε περιοχής διοργανώνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

 

Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα:

- Σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Χειμαδίου. Θα υπάρχει χορωδία με παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, και το παιδικό τμήμα θα τραγουδήσει ευρωπαϊκά κάλαντα, ενώ θα λειτουργεί και το Bazzar του συλλόγου.

Την ίδια ημέρα θα ανάψει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 8 το βράδυ στην Τοπική Κοινότητα Καλοχωρίου από τον Σύλλογο Γυναικών και τον Μ.Ε.Σ. Καλοχωρίου.

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στην Κεντρική πλατεία του Πυργετού, όπου στις 07:30 μμ θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών -Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 05:30 το απόγευμα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Πυργετού.

Την ίδια μέρα στις 18:00 ανάβει το δέντρο στην Αιγάνη, ενώ θα μοιραστούν παραδοσιακά εδέσματα.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Συκούριο, στην Κεντρική πλατεία υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τον χαρμόσυνο τόνο των Χριστουγέννων θα δώσει η μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών λίγο νωρίτερα στις 4:00 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου.

Την ίδια ημέρα και ώρα 19:00 ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Όσσας θα πραγματοποιήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται στην Τοπική κοινότητα Ελάτειας και ώρα 19:30, όπου μικροί και μεγάλοι θα ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τοπική Κοινότητα Ελάτειας και ο Μορφωτικός σύλλογος του χωριού θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, αναψυκτικά καθώς και ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην ιστορική Κοινότητα Αμπελακίων με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές του παραρτήματος της μουσικής σχολής καθώς και της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών. Τον χαρμόσυνο τόνο των Χριστουγέννων θα δώσει η μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών λίγο νωρίτερα στις 4:00 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου.

 Επίσης την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ανάβει το Δέντρο στην πλατεία της Ραψάνης, ενώ θα έχει προηγηθεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο σπίτι του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης.

Την ίδια μέρα στην Τοπική Κοινότητα Γόννων στις 7 το απόγευμα θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική πλατεία του χωριού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών και με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία Γόννων, ταυτόχρονα εκείνη την ημέρα το Λαογραφικό Μουσείο -Πολιτιστικός Σύλλογος Γόννων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Γόννων, τον Σύλλογο Αντιγονίδες θα προσφέρουν διαφορά γλυκίσματα και πολλές εκπλήξεις στους μικρούς φίλους μας.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Μακρυχώρι στην έδρα του δήμου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass