Συγκέντρωση κατά του προϋπολογισμού

ΤΟΥ ΕΚΛ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2018 15:17

Κάλεσμα συμμετοχής στην πανεργατική συγκέντρωση ενάντια στον κρατικό προϋπολογισμό απευθύνει για την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία με το διεκδικητικό πλαίσιο να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, «την ικανοποίηση των εργατικών – λαϊκών αναγκών και όχι του κεφαλαίου».

Στην ανακοίνωση του ΕΚΛ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να δώσουμε μαχητική απάντηση με τη συμμετοχή τους, στη συγκέντρωση στις 18 Δεκέμβρη, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού της φοροληστείας και των πλειστηριασμών».

Παράλληλα, ζητούν «διαγραφή του χρέους, κατάργηση του νόμου Βρούτση – Αχτσιόγλου, κατάργηση του αντεργατικού πλαισίου που αφορά στις ΣΣΕ, κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας, επίδομα 600 ευρώ τον μήνα, σε όλους τους ανέργους, απαγόρευση πλειστηριασμών σπιτιών για τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, κατάργηση του νόμου «Κατρούγκαλου». Αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία, πρόνοια, παιδεία. Υποδομές και μέτρα προστασίας του λαού με αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά, αντιπυρικά έργα. "Όχι", στις ιδιωτικοποιήσεις, στην παράδοση του δημόσιου πλούτου στα μονοπώλια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass