Αρωμα Χριστουγέννων στη Λάρισα

Εκδηλώσεις σε Φιλιππούπολη, Τερψιθέα, Αβέρωφ και Στρατιά

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2018 15:10

Με το άναμμα των φώτων στα χριστουγεννιάτικα δέντρα συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις και στις συνοικίες της Λάρισας. Χθες βράδυ στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας στη Φιλιππούπολη, η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη της συνοικίας διοργάνωσε εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας άναψαν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί στην πλατεία.

Χορευτικά τμήματα του μοντέρνου χορού της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, Ειρήνης Ροδιτάκη διασκέδασαν τους παρευρεθέντες με μοντέρνες χορογραφίες. Ακολούθησε το τμήμα παραδοσιακού τραγουδιού της Λέσχης, με χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν χορεύοντας υπό τους ήχους DJ. Η εκδήλωση, στην οποία προσφέρθηκαν μελομακάρονα, γλυκίσματα και άφθονο κρασί άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυναν ο πρόεδρος της Λέσχης, Νίκ. Σαγρώσης.

Καλά Χριστούγεννα φώναξαν και στην Τερψιθέα! Σε ένα γιορτινό σκηνικό μικρά και... μεγαλύτερα παιδιά βρέθηκαν στην Κεντρική πλατεία και συνοδεία της Φιλαρμονικής άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι εκδηλώσεις στην Τερψιθέα όμως δεν σταματούν στο άναμμα του δέντρου αφού το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. θα ανέβει η θεατρική παράσταση «Ένα πολύ-πολύ αστείο κορίτσι», από το Θέατρο Τεχνών στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας.

*Γιορτινό το σκηνικό και στην πλατεία Αβέρωφ όπου ο τοπικός Μ.Ε.Σ. «Ο Θετταλός» διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή. Αφού φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ακολούθησαν τα τμήματα Μοντέρνου Χορού του Συλλόγου, ενώ η χορωδία του Συλλόγου τραγούδησε τραγούδια της περιόδου. Η βραδιά έκλεισε με άφθονο κρασί και παραδοσιακά εδέσματα…

ΣΤΡΑΤΙΑ

Στον προαύλειο χώρο του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, διοργανώθηκε εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο , παρουσία πλήθους κόσμου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υλοποιήθηκε σειρά δραστηριοτήτων, που αποσκοπούσαν στην διασκέδαση των προσκεκλημένων και κυρίως των παιδιών, με πρόγραμμα διασκέδασης των παιδιών από προσωπικό του «Μύλου των Ξωτικών», παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του, Ι. Παραθύρα. Στην εκδήλωση συμμετείχε όλο το Επιτελείο της 1ης Στρατιάς και των Μονάδων Φρουράς Λάρισας με τα μέλη των οικογενειών τους, μέλη του παραρτήματος ΑμεΑ «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» όπως και οπλίτες των Μονάδων που εδρεύουν στο στρατόπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass