Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Φάρσαλα

* ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ * ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΛΗΣ ΠΑΣΠΑΛΑ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 15:38

Ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ) για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις από τις 14 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 5 Ιανουαρίου 2019, με τον τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη μας».

Κατά το διάστημα αυτό προγραμματίζονται να υλοποιηθούν καλλιτεχνικές, μουσικές εκδηλώσεις, παιδικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και λοιπές εκδηλώσεις. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ψυχαγωγία των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου, η αναβίωση των εθίμων του τόπου μας, η ανάδειξη και η αξιοποίηση του καλλιτεχνικού δυναμικού του τόπου μας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι περισσότερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Δημαρχείου, όπου θα τοποθετηθεί - κατάλληλα διαμορφωμένη για τη διοργάνωση εκδηλώσεων - θερμαινόμενη σκηνή 200 τετραγωνικών μέτρων με εξέδρα και καθίσματα. Στον χώρο της πλατείας θα υπάρχουν επίσης τρία ξύλινα σπιτάκια όπου θα αναπτυχθούν οι παρακάτω δράσεις:

* Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα των πρώτων ημερών θα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Φαρσάλων Άρη Καραχάλιο, την βραδιά θα πλαισιώσουν η Φιλαρμονική Φαρσάλων με εορταστικά τραγούδια καθώς και η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ, που θα αποδώσει χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια, επίσης θα γίνει παράσταση δρόμου από τη θεατρική ομάδα ΠασπARTού, όπου ζογκλέρ και καλικάτζαροι παρέα με τον Άγιο Βασίλη θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στη βραδιά.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις αρχικά στις 11:00 π.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ντόπιων Επαρχίας Φαρσάλων “Ο Ενιπέας” σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ θα συνδιοργανώσουν εκδήλωση με τίτλο: “Ντόπιοι, Σπορά και λουκουμάδες”, παράλληλα στην πλατεία Λαού από τις 10:30 π.μ. - 2:00 μ.μ., θα υπάρξει χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ενώ η ημέρα θα κλείσει το απόγευμα στις 7 μ.μ., ξανά στην πλατεία Δημαρχείου με την εκδήλωση «Γιορτάζουμε τραγουδώντας» από το ΩΔΕΙΟ ΠΕΡΙΤΕΧΝΟΝ (εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια).

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου και ώρα 7 μ.μ. η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων με την εκδήλωση «Χριστούγεννα Πρωτούγεννα από τη Μικρά Ασία», θα μας ταξιδέψει με μικρασιάτικα ακούσματα και με κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου θα υπάρξει εκδήλωση από τους μαθητές και δασκάλους της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ ενώ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. θα διεξαχθεί παιδική εκδήλωση «Όμορφα Χριστούγεννα», όπου το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των ΚΔΑΠ και του Παιδικού Σταθμού της ΔΗΚΕΦΑ, θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου και ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια Κέντρου Κοινότητας (Γραφεία ΔΗΚΕΦΑ) ενώ λίγο αργότερα στις 8:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων θα ακολουθήσει συναυλία με την Έλλη Πασπαλά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φαρσάλων. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως τις 5 Ιανουαρίου 2019.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass