ΜΙΑ 40ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.

Κάνει την άρρωστη αλλά… «αρρωσταίνει» φαρμακοποιούς

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:23

Να βοηθήσει μια γυναίκα που δήλωσε ασθενής προσφέρθηκε Λαρισαίος φαρμακοποιός, όπως επιτάσσει άλλωστε το επάγγελμά του, αλλά τελικά βρήκε τον μπελά του καθώς έπεσε θύμα κλοπής, με την υποτιθέμενη ασθενή να κλέβει από το φαρμακείο σημαντικό χρηματικό ποσό.


Η δράστιδα, ηλικίας 40 έως 45 ετών, παριστάνει την ασθενή που εκείνη την ώρα χρειάζεται θεραπεία και ενόσω ο ανυποψίαστος φαρμακοποιός αναζητεί τα κατάλληλα φάρμακα, εκείνη κλέβει χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αντίστοιχα κρούσματα έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές της χώρας όπου κλέβουν φαρμακοποιούς με την ίδια μεθοδολογία.
Η δράστιδα –που σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινεί υποψίες με τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά- μετέβη προχθές το μεσημέρι, σε φαρμακείο της Λάρισας και δηλώνοντας πως είναι ασθενής ζήτησε φαρμακευτική αγωγή. Η χορήγηση της οποίας, λόγω και της υποτιθέμενης νόσου, δεν θα μπορούσε να γίνει δημοσίως, με αποτέλεσμα φαρμακοποιός και «ασθενής» να προχωρήσουν στον εσωτερικό χώρο του φαρμακείου. Μόνο που η δράστιδα αυτό ακριβώς σχεδίαζε, να πείσει δηλαδή τον φαρμακοποιό να προχωρήσουν στο εσωτερικό του φαρμακείου ελπίζοντας στον εντοπισμό χρημάτων.
Στην περίπτωση της Λάρισας στάθηκε όντως τυχερή αφού διαπιστώνοντας την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου εκμεταλλεύθηκε την ολιγόλεπτη απασχόληση του φαρμακοποιού στην αναζήτηση του φαρμάκου. Έτσι άνοιξε το χρηματοκιβώτιο από το οποίο και αφαίρεσε ικανοποιητικό χρηματικό ποσό. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας η οποία και ερευνά την υπόθεση.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass