ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ

Πανελλαδική συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αθήνα

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:34

Με κεντρικό σύνθημα «δεν χρωστάμε τίποτα, τα έχουμε όλα πληρωμένα» οι συνταξιούχοι βγαίνουν στους δρόμους και κατεβαίνουν στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα απευθύνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Ν. Λάρισας. Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν χθες ζήτησαν «την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και την εφαρμογή των θετικών δικαστικών αποφάσεων έτσι ώστε να αποδοθεί σε όλους τους συνταξιούχους ό,τι τους αναλογεί» επίσης υποστήριξαν ότι συνεχίζουν «μαζικά, αποφασιστικά και αδιάκοπα στον δρόμο του αγώνα με συγκέντρωση το Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος στις 12.30 το μεσημέρι και στη συνέχεια πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου για να μας ακούσει ο πρωθυπουργός», τόνισε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Θανάσης Κουμαντζέλης.
«Οι συνταξιούχοι το Σάββατο αφήνουν τους καναπέδες και τα εγγόνια και κατεβαίνουν στην Αθήνα» είπε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Στέλιος Τσούτσας προσθέτοντας «δεν θέλουμε αναστολή, θέλουμε κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, θέλουμε γιατρούς στο ΠΕΔΥ, θέλουμε κατάργηση ή βελτίωση του οικογενειακού γιατρού».  Την επιστροφή όλων των παρακρατηθέντων με πολιτική απόφαση ζήτησε ο πρόεδρος των συνταξιούχων Δημοσίου Θεόδωρος Καραγώγος, ζητώντας συγχρόνως «δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των Ελλήνων». Εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Βαγγέλης Κακαγιάνης υποστήριξε «πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι στη συγκέντρωση για να διατρανώσουμε τη μη περικοπή των συντάξεων». Η μετάβαση θα γίνει δωρεάν, με αναχώρηση στις 6:30 το πρωί από τη Λαϊκή της Τετάρτης ενώ οι συνταξιούχοι θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι αύριο Πέμπτη στα εξής τηλέφωνα: ΟΑΕΕ Λάρισας 2410536618, Δημοσίου 2410-535541, ΙΚΑ 2410-536160 και ΤΣΑ-ΟΑΕΕ 6936-657240.
Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass