ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΑ

Συναντήσεις φορέων και συλλόγων με τον σεβ. Ιερώνυμο

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 16:36

Επίσκεψη από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Λάρισας, οι οποίοι μετέφεραν τις εγκάρδιες ευχές όλων των μελών της Ένωσης προς τον σεβασμιότατο για τα νέα του καθήκοντα, δέχθηκε ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος χθες Τρίτη.


*Στη συνεχεία τον σεβασμιότατο επισκέφθηκε ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Νομού Λάρισας «Ο Κατσαντώνης», με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Παναγιώτη Κατσαρό μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Τον Σύνδεσμο συνόδευε ο Σαρακατσάνος πρώην αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Νίκος Κατσαρός, ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος πρόεδρος του Συνδέσμου.
Στη συνάντηση εκφράστηκαν οι ευχές του Συνδέσμου επ’ ονόματι όλων των μελών προς το πρόσωπο του σεβασμιότατου για καλή και καρποφόρα Ποιμαντορία προς δόξαν του Τριαδικού Θεού, ενώ ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Κατσαρός παρέδωσε πρόσκληση προς τον σεβασμιότατο για να τιμήσει με την παρουσία του την Πανελλήνια Εκδήλωση των Σαρακατσαναίων «ΒΑΣ(Ι)ΛΟΚΛΟΥΡΑ - ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ 2019», η οποία θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Λάρισας, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στις 12 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει κοπή της πίτας, αναπαράσταση των εθίμων του Δωδεκαημέρου και παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά σύνολα.
*Τέλος, τον σεβασμιότατο επισκέφθηκε και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Λάρισας, η οποία με τη σειρά της εξέφρασε τις ευχές των μελών προς τον σεβασμιότατο, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass