Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κιλελέρ

ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 16:07

Aναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ. Συγκεκριμένα, στο Κιλελέρ και στο Ομορφοχώρι έγινε φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ.


Στον Πλατύκαμπο το δέντρο άναψε συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και με τις χορωδίες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Πλατυκάμπου και με εμφάνιση της μαθητικής μπάντας. Στη Μέλισσα και στο Αρμένιο συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ.
Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια, όπου εμφανίστηκαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ και η Χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή». Εμφανίστηκαν επίσης το Φυτώριο και η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ 25μελής Jazz μπάντα. Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση ήταν οι: Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, ΓΣΝ, Νίκαια 2012, Σύλλογος Νεολαίας Νίκαιας, Μυραϊκός Α.Ο. και Φιλανθρωπικός Όμιλος Γυναικών Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή - Αλληλεγγύη» του οποίου η συνεισφορά στις εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς πρόσφερε σε όσους παρευρέθηκαν μελομακάρονα και άλλα χριστουγεννιάτικα εδέσματα.
Στον χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε χριστουγεννιάτικο παζάρι από την Ε2 τάξη του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, τη Β’ Λυκείου και τον Σύλλογο Γονέων Νηπιαγωγείου.
Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα για την επιτυχία των εκδηλώσεων που θα συνεχιστούν σε κοινότητες του Δήμου και αυτήν την εβδομάδα. Τόνισε επίσης ότι αυτές  πραγματοποιούνται για ακόμα μια χρονιά με την αγαστή συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, των Τοπικών Κοινοτήτων των Συλλόγων και των εθελοντών πολιτών του Δήμου Κιλελέρ, τους οποίους ευχαρίστησε δημόσια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass