Νέα γραφεία για τον Σύλλογο Γυναικών Πυργετού

Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 16:39

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Νέο ξεκίνημα για τον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Πυργετού, ο οποίος εγκαινίασε τα νέα του γραφεία.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Βάγια Βασιλείου, η οποία ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και την Τοπική Κοινότητα Πυργετού για τη στήριξη στον Σύλλογο καθώς και τους χορηγούς. Τα εγκαίνια τέλεσε ο ιερέας του χωριού π. Αλέξανδρος Ρούσος παρουσία του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αθανάσιου Λαΐνα, πολλών μελών του συλλόγου, εκπροσώπων συλλόγων, φορέων και κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας του Πυργετού.


Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «Εύχομαι καλορίζικος ο νέος χώρος και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει στέκι πολιτισμού, στέκι αρχών και αξιών και να ευχηθώ δύναμη, υγεία, επιτυχία και συνεχή δημιουργία και αποδοτικότητα στο έργο του συλλόγου.
Ως δημοτική αρχή δίνουμε ιδιαίτερα βαρύτητα πολιτιστικού ενδιαφέροντος και είμαστε κοντά, αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι οι σύλλογοι και φορείς πάντα στο πλαίσιο τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας».
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ακόμη η αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Τσιόπα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Μπουζέκης, Αχιλλέας Διψάνας, Δημήτρης Μαϊμάρης, η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, μέλη τοπικών συμβουλίων κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass