«Βέτο» Καμμένου σε ΣΥΡΙΖΑ για Ακριβούλη

*Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ *ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Α.Τ.Α.

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 22:15
«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον στηρίξει για δήμαρχο, εμείς δεν θα στηρίξουμε πουθενά ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη Θεσσαλία» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην «Ε» «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον στηρίξει για δήμαρχο, εμείς δεν θα στηρίξουμε πουθενά ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη Θεσσαλία» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην «Ε»

Στη Λάρισα έφτασε αργά χθες το απόγευμα ο υπουργός Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε στρατιωτικές μονάδες της περιοχής.

Η «Ε» τον συνάντησε στο ξενοδοχείο. Ωστόσο ο υπουργός αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας, καθώς -όπως είπε- θα το κάνει σήμερα μετά το πέρας των επαφών του.

Εκείνο όμως που ζήτησε να διαμηνυθεί μέσω της «Ε», είναι πως στηρίζει ιδιαίτερα την υποψηφιότητα του Γιώργου Ακριβούλη για δήμαρχο Κιλελέρ. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που μπορεί να φτάσει σε σημείο να θέσει… βέτο στον ΣΥΡΙΖΑ.

 «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίξει Ακριβούλη, εμείς δεν θα στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πουθενά σε όλη τη Θεσσαλία», ήταν η δήλωσή του στην «Ε».

«Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω» ήταν το λακωνικό σχόλιο του Γιώργου Ακριβούλη, ο οποίος τον συνόδευε.

Ο κ. Καμμένος δεν θέλησε μάλιστα ούτε καν το ζήτημα των αναδρομικών των ενστόλων να σχολιάσει, κάτι ωστόσο που αναμένεται να κάνει σήμερα.

Ο κ. Καμμένος σήμερα το πρωί θα επισκεφτεί αρχικά το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς και μονάδες της και εν συνεχεία θα βρεθεί στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ).

Χθες βράδυ συνέφαγε με στελέχη των τοπικών ΑΝΕΛ στον Πλατύκαμπο και η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις. Μία ημέρα άλλωστε νωρίτερα ο κ. Καμμένος είχε ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής την απόφασή του να αποσύρει τη στήριξη στην κυβέρνηση εάν έρθει για κύρωση η Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass