«Διαδικασία παρωδία από το ΚΙΝΑΛ για τον Δήμο Λαρισαίων»

* ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 1ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Γ. ΔΑΟΥΛΑ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 16:15

Για «διαδικασία παρωδία» στην προχθεσινή συνεδρίαση του διευρυμένου οργάνου του Κινήματος Αλλαγής στον Δήμο Λαρισαίων, κάνει λόγο με επιστολή του στην «Ε» ο πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Δαούλας.

Ο κ. Δαούλας κατηγορεί την… Αθήνα ότι αποφάσισε για τη Λάρισα και αναρωτιέται: «Αν αποφασίσατε για τη Λάρισα πριν έρθετε στην πόλη μας, για ποιον λόγο μας καλέσατε στη συνεδρίαση».

Αναλυτικότερα, ο κ. Δαούλας αναφέρει τα εξής: «Σε παρωδία κατέληξε η συνεδρίαση του διευρυμένου οργάνου του Κινήματος Αλλαγής στον Δήμο Λαρισαίων, το οποίο συγκλήθηκε προχθές παρουσία του εντεταλμένου εξ Αθηνών της Κ.Ο. Β. Κεγκέρογλου για να ανακοινώσει-οριστικοποιήσει τη θέση που θα τηρηθεί στον Δήμο Λαρισαίων. Κάποιοι βαρόνοι της Λάρισας και ο εντεταλμένος εξ Αθηνών αποφάσισαν για άλλη μια φορά, με βάση το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το συμφέρον των νέων της Λάρισας. Δυστυχώς το «Κίνημα Αλλαγής» το κάνανε «Κίνημα Παραλλαγής». Στην επίμαχη συνεδρίαση επιχείρησα να αναφερθώ στους προβληματισμούς των νέων με τους οποίους έρχομαι σε καθημερινή επαφή. Δυστυχώς όμως με διέκοψε κάποιος εντεταλμένος από την Αθήνα. Δεν με άφησε να ολοκληρώσω τη τοποθέτησή μου γιατί θίχτηκε όταν μίλησα για την αυτόνομη κάθοδο του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να μην γίνουμε η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί κύριε, δεν αφήνεται να εκφραστεί η νεολαία της Λάρισας; Αν αποφασίσατε για τη Λάρισα πριν έρθετε στην πόλη μας, για ποιον λόγο μας καλέσατε στη συνεδρίαση; Ας ανακοινώνατε την πρόθεσή σας από την Αθήνα, δεν υπήρχε λόγος να έρθετε στη Λάρισα. Λυπάμαι γιατί ο προοδευτικός χώρος θέλει νέους ενεργούς και όχι κομπάρσους και γλάστρες, ανθρώπους που θα μας θυμίζουν «Ανδρέα Παπανδρέου των μεταρρυθμίσεων». Πίστευα πως θα άλλαζε αυτό μετά το μάθημα του 2015. Δηλώνω «παρών» στο Κίνημα Αλλαγής και καλώ τους νέους να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, ώστε να επαναφέρουμε τη δημοκρατική παράταξη εκεί που της αξίζει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass