Υπ. δήμαρχος Φαρσάλων ο Μάκης Εσκίογλου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 16:17

Την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ώστε να διεκδικήσει τον Δήμο Φαρσάλων, με ένα υπερκομματικό, αδέσμευτο και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, ανακοίνωσε με προσωπική δήλωσή του, ο Φαρσαλινός κ. Ιορδάνης (Μάκης) Εσκίογλου.

 Στη δήλωση που έκανε στην «Ε», αναφέρει:

«Γεννήθηκα, δημιούργησα οικογένεια και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στα Φάρσαλα 30 χρόνια. Η αγάπη μου για τον τόπο μου, η γνώση των προβλημάτων του καθώς και ο σεβασμός στους συμπολίτες μου με οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων με ένα υπερκομματικό, αδέσμευτο και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Όνειρό μου τα Φάρσαλα του αύριο».

* Ο Μάκης Εσκίογλου γεννήθηκε στα Φάρσαλα το 1957, αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Φαρσάλων το έτος 1975, στη συνέχεια έλαβε το πτυχίο της Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο LYON 1 της Γαλλίας. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, στο τμήμα Ιατρικής με θέμα «Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή με κατεύθυνση Ποιότητα - Ασφάλεια Υδάτων και Δημόσια Υγεία», έχει διατελέσει ως επιστημονικός και εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων από το έτος 1985 έως και το 2010. Είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου στα Φάρσαλα από το 1988, ενώ είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass