Φιλανθρωπική εκδήλωση ενόψει των εορτών

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 16:01

Το ΔΣ και οι γυναίκες του Παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) διοργάνωσαν πρόσφατα φιλανθρωπική εκδήλωση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρόεδρός του και όλα τα μέλη του ΔΣ, με τη συγκίνηση έκδηλη καθώς ήταν η τελευταία σχετική εκδήλωση του απερχόμενου ΔΣ, καλωσόρισαν τις γυναίκες και τις ευχαρίστησαν για τη διαχρονική συμμετοχή τους και συμπαράσταση σε όλες τις πρωτοβουλίες του Παραρτήματος.

Η πρώτη εκδήλωση για τις γυναίκες έγινε το 2013, με την ανάληψη των καθηκόντων από το νυν ΔΣ, και έκτοτε ακολούθησαν πάμπολλες με ανάλογο περιεχόμενο. Πρωτεργάτης και ψυχή της οργάνωσης καθώς και της υλοποίησης όλων των εκδηλώσεων ήταν ο αντιπρόεδρος ε.α. Κων. Τσιτσώνης με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των μελών του ΔΣ.

Η ζωντανή μουσική ενθουσίασε την παρέα και το κέφι και ο χορός κράτησαν αμείωτα όλη τη βραδιά. Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες τις κυρίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και συνεισέφεραν για την επιτυχία της και ιδιαίτερα την κ. Χάιδω Τσακιρίδου για τη συμβολή της στην οργάνωση. Το ΔΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ε.α. Νίκο Παρασκευόπουλο που για άλλη μια φορά, αφιλοκερδώς, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να πλαισιώσει την εκδήλωση καλλιτεχνικά.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass